Licențiat în științe aplicate în științe culinare și alimentare
Cincinnati, Statele Unite ale Americii
DURATA
LIMBI
Engleză
RITM
Solicitați ritmul
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Sep 2023
TAXE DE ȘCOLARIZARE
Solicitați taxe de școlarizare
FORMAT DE STUDIU
Solicitați formatul studiului
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Diploma de licență în științe aplicate în științe culinare și alimentare pregătește studenții să se alăture industriei alimentare ca oameni de știință și tehnologi alimentari de bază sau să intre în domenii profesionale conexe, inclusiv cercetarea și dezvoltarea produselor, controlul calității și siguranța alimentelor, conformitatea cu reglementările, supravegherea producției alimentare , și vânzări de ingrediente de specialitate.
În primii doi ani ai programului de licență, studenții se concentrează pe fundamentele artelor culinare. Studenții își dezvoltă abilitățile în laboratoarele culinare și de copt de ultimă generație ale Institutului Culinar Midwest, sub supravegherea membrilor facultății cu expertiză profesională.
În al treilea și al patrulea an, studenții își extind abilitățile culinare și științele alimentare. Cursurile de nivel superior includ funcționalitatea ingredientelor alimentare, proiectarea și dezvoltarea produselor alimentare, evaluarea și testarea senzorială, microbiologia alimentelor și alte pregătiri pentru cariere profesionale.
Studenții participă la învățarea experiențială prin educație cooperativă în fiecare an al programului de licență.
Studenții care doresc să transfere credit în Cincinnati State pentru cursuri culinare finalizate la o altă instituție trebuie să se întâlnească cu președintele programului. Creditul de transfer de curs poate fi limitat, pe baza acreditării programului și a succesului studenților în cursurile culinare anterioare.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Licență în Arte în Administrarea Afacerilor - Cursă Arte Culinare
- Greenville, Statele Unite ale Americii
BSc (Culinary Science)
- Pretoria, Africa de Sud