Keystone logo
CIS University Endicott International

CIS University Endicott International

CIS University Endicott International

Introducere

Universitatea CIS, o universitate americană din Madrid, a fost fondată în 1981. Este chiar în inima Madridului, într-una dintre cele mai frumoase părți ale orașului. Clădirea noastră este ușor accesibilă și într-o zonă extrem de sigură. Suntem foarte mândri să oferim studenților un învățământ superior american, caracterizat în special prin abordarea metodologică practică.

Universitatea CIS este o comunitate de învățare neobișnuit de strânsă, care este adesea descrisă ca „ca o mare familie”. Administratorii și profesorii fac tot posibilul pentru a se asigura că studenții noștri sunt confortabili, în timp ce îi ghidăm prin ceea ce va fi în cele din urmă unul dintre cele mai mari evenimente din viața lor într-un cadru extrem de internațional - în multe cazuri într-o țară străină. Fiecare membru al personalului nostru și al facultății de la Universitatea CIS a trăit sau a studiat în străinătate, așa că înțelegem nevoile studenților noștri care nu sunt spanioli care fac din Madrid casa lor temporară, precum și nevoile studenților noștri spanioli care vor termina în cele din urmă licența. grad în altă parte.

Avantajele sistemului american

Sistemul american de învățământ superior a fost implementat în întreaga lume cu unele dintre cele mai bune și mai de succes modele de pe planetă.

Principalele avantaje ale "sistemului american" sunt următoarele:

 • Risc mai mic de eșec școlar. Deoarece tinerii știu rareori cu 100% certitudine ce vor să facă peste zece ani, studenții nu trebuie să fie blocați într-o zonă de studiu, în unele cazuri, încă din anul doi de liceu. Studenților nici măcar nu li se cere să aleagă definitiv la începerea facultatii. Studenții sunt încurajați să aleagă un focus sau o specializare, dar cu siguranță nu sunt penalizați în cazul în care se răzgândesc în primii doi ani de studii, care implică în principal cerințe de educație generală care sunt aproape universale pentru toate programele de studii. Până în anul trei, studenții trebuie să decidă, dar din nou, studenții din anul trei sunt de obicei într-o poziție mai bună pentru a lua o astfel de determinare.
 • Este foarte ușor să schimbați programele de studii, deoarece cursurile generale care sunt necesare în toate specializările oferite la Universitatea CIS rămân consecvente indiferent dacă un student studiază afaceri sau jurnalism. De asemenea, în cazul în care un student trece de la business la jurnalism, cursurile de afaceri satisfac opțiunile gratuite incluse în cursurile generale. Acesta este cu adevărat cel mai flexibil sistem din lume și credem că tinerii studenți au nevoie de timp și libertate pentru a descoperi cine sunt, în loc să fie blocați din punct de vedere academic în ceva ce ar putea într-o zi să regrete și să le deranjeze.
 • Sistemul de credit este consecvent între colegiile și universitățile americane din întreaga lume, deci transferul este, de asemenea, relativ simplu.
 • Studenții își organizează și își proiectează programul de curs sub supravegherea și îndrumarea decanilor noștri experimentați.
 • Se bazează mai mult pe aplicarea practică a conceptelor decât pe teorie. Credem profund că studenții învață mai bine făcând efectiv ceea ce învață decât prin simpla încercare de a memora date. Datele sunt importante, dar trebuie să existe un mod mai puțin abstract de a gândi despre ele pentru a vă asigura că informațiile sunt cu adevărat învățate.
 • Există teme săptămânale, așa că studiul se face zilnic, spre deosebire de înghesuirea la sfârșitul semestrului pentru examene. Dezvoltarea abilităților de studiu în acest fel tinde să devină un atu pe tot parcursul vieții.
 • Evaluarea continuă favorizează consecvența și încurajează studenții să facă tot posibilul, chiar dacă au rezultate mai slabe decât se așteptau la un examen sau proiect, deoarece au o multitudine de oportunități de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile.
 • Elevii sunt motivați de multe obiective pe termen scurt, precum și de faptul că sunt în mare parte responsabili pentru programul lor de studiu și volumul de muncă.

Partener academic: Endicott College

Din 1995, Universitatea CIS a lucrat îndeaproape cu partenerul nostru academic, Colegiul Endicott din Boston (MA). Un parteneriat care permite studenților înscriși la Universitatea CIS să primească credite Endicott College.

La finalizarea primilor doi ani la Universitatea CIS, studenții au posibilitatea de a-și finaliza ultimii doi ani cu noi sau de a aplica pentru un transfer la Colegiul Endicott (Campusul nostru soră) sau la orice universitate americană din lume.

Acreditare

În 1995, Universitatea CIS și Colegiul Endicott au încheiat un acord de afiliere prin care studenții Universității CIS primesc credite Colegiul Endicott, care pot fi transferate la orice colegiu sau universitate din SUA.

Colegiul Endicott (Massachusetts, SUA) este acreditat de New England Commission on Higher Education (NECHE).

Universitatea CIS este autorizată de Comunitatea Madrid ca universitate străină în Spania (BOCM numărul 81, 6 aprilie 1998 și BOCM numărul 134, 7 iunie 2019).

Statistică

 • Elevi pe clasă: 15,4
 • 15 raportul elev/profesor
 • Stagii realizate de 100% dintre studenții noștri
 • 600+ ore de stagiu obligatoriu
 • Studenți internaționali din peste 35 de țări
 • Rata de angajare de 95%.
 • 60% din Facultatea Internațională
 • 100% în engleză

  Admitere

  Cerințele de admitere

  • Completați formularul de cerere online.
  • Foaia matricola academică: Fișier care conține notele din ultimii patru ani.
  • Scrisoare de recomandare de la facultate/liceu.
  • Fotocopie a documentului național de identitate (DNI) sau a pașaportului.
  • Eseu Declarație personală: O scriere în limba engleză de 500-650 de cuvinte care explică de ce crezi că ești un candidat bun.
  • Plata online a taxei de admitere.

  Interviuri personale și examene de admitere

  Interviul vă va permite să vă întâlniți cu un membru al Comitetului de admitere și cu decanul studenților, astfel încât să putem afla mai multe despre interesele, motivațiile și abilitățile dvs. extracurriculare. Scopul nostru în interviuri este să întreprindem evaluări reflexive care să fie respectuoase pentru fiecare elev.

  Testele de admitere la Universitatea CIS constau din două părți:

  Partea 1: examen de engleză. Examenul de engleză cuprinde o probă orală cu un profesor de la universitate și o probă scrisă (gramatică, vocabular și dezvoltare). Este un test eliminatoriu.

  Partea 2: Test de matematică. Sunteți format din 21 de exerciții de tip test. Proba de matematică nu este eliminatorie. Ne ajută să vă evaluăm nivelul și să vă includem în materia corespunzătoare dacă vă începeți studiile la Universitatea CIS.

  Elevii care nu locuiesc în Madrid și nu pot susține testele personal vor avea voie să le susțină de la distanță.

  Admiterea și programarea cursurilor

  Odată ce Comisia de Admitere a evaluat cererea dvs., dacă aveți succes, veți primi o scrisoare de acceptare.

  Odată înscris, vă puteți întâlni cu decanul studențesc pentru a vă alege cursurile și pentru a vă planifica primul an universitar.

  Burse și finanțare

  La Universitatea CIS, pariem puternic pe viitor. Știm că povestea fiecărui elev este diferită, tocmai de aceea ne-am străduit mereu să facem școala noastră cât mai accesibilă prin burse menite să ajute familiile și să ofere oportunități mai multor studenți.

  Acest proces de aplicare este foarte competitiv, deoarece primim multe solicitări de la studenți cu înaltă calificare. Prin urmare, este imperativ ca cererile să fie depuse cât mai curând posibil.

  Studenții care își încep diploma universitară la Universitatea CIS (studenți noi) pot aplica pentru burse la primirea unei scrisori de admitere de la Departamentul de Admitere. În cazul în care cererea de bursă este acceptată, potențialii studenți vor avea la dispoziție o perioadă de maximum 10 zile pentru a finaliza înregistrarea oficială la Universitatea CIS.

  Doar aplicațiile completate în întregime vor fi luate în considerare și revizuite de Comitetul de burse. Aplicațiile sunt luate în considerare pe tot parcursul anului în mod continuu și revizuite în ordinea primirii.

  Cerințe generale

  • Solicitanții trebuie să fie admiși ca studenți.
  • Trimiteți documentația solicitată:
   • Formular de cerere de bursă completat.
   • Eseu care explică motivele din spatele cererii de bursă.
   • Fiți un student cu normă întreagă (toamnă și primăvară).
   • Îndeplinește cerințele bursei solicitate.
   • Să nu fie beneficiar al niciunui alt tip de ajutor destinat aceluiași scop.

  Tipuri de burse

  Bursa de munca

  Această bursă este destinată studenților care doresc să colaboreze cu diferitele departamente ale Universității. Este o oportunitate grozavă de a vă combina studiile universitare cu primii pași în lumea muncii.

  Pentru a fi eligibil pentru această bursă, trebuie să fii student la Universitatea CIS sau să fi finalizat procesul de admitere și să fi fost admis.

  Numărul de burse de muncă este limitat la numărul de posturi care trebuie ocupate la Universitate.

  Odată ce bursa este acordată, studentul va fi informat despre munca de realizat, precum și despre numărul de ore de lucru necesare.

  • Bursă maximă: 2.400 EUR pe an universitar
   • Valoarea totală a bursei va fi redusă proporțional din fiecare semestru academic.
   • Nota medie minimă (GPA) 2,4 (sau echivalent).

  Bursa Academică

  La Universitatea CIS, răsplătim efortul și dăruirea depuse de studenții noștri. Bursa academică este destinată studenților de licență cu un dosar academic bun. În plus, studenții care primesc această bursă vor avea ocazia să facă parte din proiectele noastre sociale. Vă vom solicita să desfășurați activități de voluntariat și să colaborați, atunci când este necesar, la acte și evenimente organizate de Fundația pentru Studii Internaționale, ONG-ul Cruzada por los Niños și Fundația Robert F. Kennedy (CIS University Corporate Social Responsibility).

  Pentru a fi eligibil pentru această bursă, trebuie să fii student la Universitatea CIS sau să fi finalizat procesul de admitere și să fi fost admis.

  • Bursă maximă: 6.000 EUR pe an universitar
   • Valoarea totală a bursei va fi redusă proporțional din fiecare semestru academic.
   • Nota medie minimă (GPA) 2,8 (sau echivalent).

  Bursa prezidentiala

  La Universitatea CIS recompensăm excelența și dăruirea. Bursa prezidențială este destinată studenților de licență cu un dosar academic extraordinar și cu preocupări dincolo de mediul academic în domeniile sociale, antreprenoriat și inovare. În plus, studenții care primesc această bursă vor avea ocazia să facă parte din proiectele noastre sociale. Vă vom solicita să desfășurați activități de voluntariat și să colaborați, atunci când este necesar, la acte și evenimente organizate de Fundația pentru Studii Internaționale, ONG-ul Cruzada por los Niños și Fundația Robert F. Kennedy (CIS University Corporate Social Responsibility).

  Pentru a fi eligibil pentru această bursă, trebuie să fii student la Universitatea CIS sau să fi finalizat procesul de admitere și să fi fost admis.

  • Bursă maximă: 9.100 EUR pe an universitar
   • Valoarea totală a bursei va fi redusă proporțional din fiecare semestru academic.
   • Nota medie minimă (GPA) 3,8 (sau echivalent).

  Bursa de talent de elită

  La Universitatea CIS, susținem talentul și dăruirea tinerilor care practică un sport la un nivel înalt competitiv. Bursa Elite Talent este destinată sportivilor de înaltă performanță, acreditați, cu un palmares academic bun.

  Pentru a fi eligibil pentru această bursă, trebuie să fii student la Universitatea CIS sau să fi finalizat procesul de admitere și să fi fost admis.

  • Bursă maximă: 9.100 EUR pe an universitar
   • Valoarea totală a bursei va fi redusă proporțional din fiecare semestru academic.
   • Nota medie minimă (GPA) 3,5 (sau echivalent).
   • Trimiteți un certificat de program sportiv de înaltă performanță (cu excepția studenților din programul Elite Soccer University).

  Locații

  • Community of Madrid

   Calle de Velázquez,140, 28006, Community of Madrid

  • Beverly

   Hale Street 376, 01915, Beverly

  Întrebări