Keystone logo
Clarion University of Pennsylvania

Clarion University of Pennsylvania

Clarion University of Pennsylvania

Introducere

Printre dealurile din vestul Pennsylvania se află Universitatea Clarion, care găzduiește 4.400 de studenți. Acești studenți curajoși și încrezători își construiesc un viitor strălucit prin academicieni provocatori și interese diverse, precum și prin angajarea cu un oraș de 5.300 de oameni care îi îmbrățișează.

Clarion University of Pennsylvania oferă oportunități de învățare pe tot parcursul vieții prin programe inovatoare, recunoscute la nivel național, livrate în medii incluzive, centrate pe studenți.

Studenții îmbrățișează învățarea în campusul nostru pitoresc Clarion, care a evoluat de la începuturile sale în 1867, și în campusul nostru în creștere și sărbătorit Venango din Oil City. Studenții au, de asemenea, opțiunea de a obține diplome prin Clarion Online, un lider național stabilit în educația online. Facultatea Clarion sunt educatori online cu experiență, care au facilitat tranziția studenților la învățarea la distanță în timpul pandemiei COVID-19.

Clarion își pregătește studenții în domeniul afacerilor, educației, sănătății, științei și artelor cu un mic raport student-facultate și programe acreditate la nivel național și internațional. Clarion University of Pennsylvania a fost acreditată în mod continuu de către Comisia statelor mijlocii pentru învățământul superior din 1948.

Oportunitățile de stagiu și studii în străinătate extind orizonturile studenților.

Ajutorul financiar și bursele permit studenților să profite de oportunități educaționale interesante. Peste 80% dintre studenții noștri primesc o formă de ajutor financiar. Pe lângă mai mult de 175 de programe academice, studenții de la Universitatea Clarion se bucură și de o viață personală îmbogățitoare. Cu peste 170 de organizații studențești, inclusiv grupuri academice, atletice, intramurale, grecești, politice, multiculturale, de servicii și cu interese speciale, studenții devin persoane și lideri la Clarion. Prin aceste oportunități academice și de viață studențească, studenții noștri interacționează cu alți studenți din 45 de state și 14 țări.

Studenții locuiesc în apartamente din campus și în apartamente afiliate universităților din apropiere, toate patrulate de rutină de poliția universității. Sortimentul de opțiuni de luat masa include Eagle Commons (sală de mese pentru studenți), Starbucks, food court-uri și cafenele. Main Street, căptușită cu magazine de specialitate și cafenele locale, se află la doar câțiva pași de campusul nostru Clarion, permițând studenților să fie o parte integrantă a comunității. Este asigurat transportul cu autobuzul în jurul orașului Clarion și oferă servicii pentru multe dintre magazinele și restaurantele locale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Clarion

    Wood Street,840, 16214, Clarion

    Întrebări