Keystone logo
CLI College

CLI College

CLI College

Introducere

POVESTEA NOASTRĂ

CLI College of Business Health & Technology este construit pe principiile oferirii de cursuri de educație de calitate orientate spre carieră. Înființat în 1999, CLI College a devenit un colegiu multi-campus care oferă peste o duzină de cursuri de diplome și certificate. Este școala comunității în care poți avea încredere deplină și în care te poți baza.

CLI College of Business Health & Technology este înregistrat ca un colegiu privat de carieră în temeiul Legii colegiilor de carieră privată. Cu 20 de ani de instruire în domeniul asistenței medicale către furnizorii de servicii medicale din domeniul caselor de grup, spitalelor, facilităților pe termen lung și caselor de bătrâni.

De ce să alegeți CLI?

Cu peste 20 de ani de experiență în furnizarea de formare de înaltă calitate, CLI College a dezvoltat un sistem unic de învățare care asigură succes studenților noștri. CLI este dedicat să ajute studenții să profite la maximum de formarea lor și să îi pregătească pentru cariere de succes. Ne asigurăm că programele noastre sunt concepute pentru a satisface cerințele dvs. de educație și carieră.

Oferte CLI

 • MANUAL, INSTRUCTOR-LED, FORMARE ÎN CLASĂ
 • INSTRUCTORI CERTIFICATI ȘI EXPERIENȚI
 • PROGRAME FLEXIBILE
 • PROGRAME DE DIPLOMĂ DE LA 25-52 SĂPTĂMÂNI
 • ASISTENȚA PUNCTELOR DE LUCRU

Locații

 • Toronto

  Sheppard Avenue West,2300, M9M 3A4, Toronto

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări