Keystone logo
Coastal Carolina University

Coastal Carolina University

Coastal Carolina University

Introducere

Coastal Carolina University este o instituție publică cuprinzătoare de arte liberale care caută să dezvolte studenți care sunt cunoscuți în domeniile alese și pregătiți să fie cetățeni productivi, responsabili și sănătoși, cu o perspectivă globală. Pentru a-și îndeplini acest angajament, Coastal Carolina recrutează studenți, facultăți și personal înalt calificați și motivați din regiune, stat, națiune și lume pentru a crea un mediu de învățare divers și dinamic centrat pe studenți.

Deoarece Carolina de coastă îmbrățișează modelul profesor-învățat, pune accentul principal pe predarea de înaltă calitate și învățarea angajată și susține cercetarea facultății, activitățile creative și colaborarea de experți în comunitate, stat, națiune și lume. Acest accent permite cadrelor didactice și personalului să îndrume studenții în cercetare colaborativă, oportunități creative și stagii. Pentru a alimenta această comunitate activă de învățare, Coastal Carolina menține o gamă largă de tehnologii contemporane, programare, servicii de asistență și oferte inovatoare de cursuri și metode de livrare. Rezultatul este absolvenții care sunt bine pregătiți pentru cariere profesionale sau programe postuniversitare în domeniile alese și care continuă să fie conectați la Carolina de coastă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Conway

    Chanticleer Drive East,100, 29528, Conway

    Întrebări