Keystone logo
College For Creative Studies

College For Creative Studies

College For Creative Studies

Introducere

College For Creative Studies (CCS) este un colegiu privat, nonprofit, autorizat de Departamentul Educației din Michigan să acorde diplome de licență și masterat. CCS, situat în centrul orașului Detroit, se străduiește să ofere studenților instrumentele necesare pentru cariere de succes în industriile creative dinamice și în creștere. CCS încurajează hotărârea elevilor de a urmări excelența, de a acționa etic, de a-și angaja responsabilitățile ca cetățeni și de a învăța de-a lungul vieții. Cu facultăți de talie mondială și facilități de neegalat, studenții învață să fie comunicatori vizuali care folosesc în mod activ arta și designul spre îmbunătățirea societății. Colegiul este un furnizor major de talente pentru numeroase industrii, cum ar fi transportul, filmul și animația, publicitatea și comunicațiile, electronica de larg consum, îmbrăcămintea sportivă și multe altele. Absolvenții săi expun artiști și profesori, rezolvatori de probleme de proiectare și inovatori, precum și lideri creativi în afaceri.

Fondată în 1906 ca Societatea de Arte și Meserii din Detroit, CCS joacă un rol cheie în comunitățile culturale și educaționale din Detroit. Un colegiu privat complet acreditat, CCS înscrie peste 1.400 de studenți, urmând diplome de masterat în arte plastice în proiectarea culorilor și a materialelor, proiectarea interacțiunilor, proiectarea sistemelor de gândire și proiectarea transporturilor și licența în arte plastice în design publicitar, educație artistică, practică artistică ( Arte Plastice), design de comunicare, studii meșteșugărești și materiale, arte de divertisment, design de accesorii de modă, ilustrație, design de interior, fotografie, design de produs și design de transport. Colegiul oferă, de asemenea, educație de artă gratuită pentru mai mult de 4.000 de tineri din Detroit anual, prin programul său Community Arts Partnerships. În plus, College's University Prep: Art & Design este un liceu public charter care înregistrează peste 800 de studenți într-un curriculum academic de înaltă performanță, cu un accent special pe artă și design.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Detroit

  East Kirby Street,201, 48202, Detroit

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări