Keystone logo
© Eva Dang
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

Introducere

Veți merge departe pentru a găsi facilități mai bune la care să studiați pentru cursuri de agricultură, alimentație, horticultură sau ecvine. Cu investiții continue, ne menținem facilitățile actualizate pentru a beneficia nu doar studenții noștri, ci și persoanele din industrie care își continuă dezvoltarea profesională prin cursurile noastre scurte.

Practica este perfectă

Dacă sunteți un tip practic de om care nu vrea să rămână blocat în spatele unui birou toată ziua, atunci cursurile noastre și carierele la care conduc sunt perfecte pentru dvs. Experiența practică relevantă, în facilități moderne de specialitate, face parte din toate cursurile noastre.

Link-uri industriale

CAFRE are legături excelente cu companii și organizații , dintre care multe angajează absolvenții noștri. Aceștia își arată sprijinul prin oferirea de stagii de lucru, conferențieri invitați și proiecte de cursuri din viața reală. De asemenea, companiile donează burse generoase pentru a ajuta studenții noștri din învățământul superior să finanțeze costul obținerii unei diplome.

Perspective excelente de muncă

Studenții studiază la CAFRE pentru că sunt pasionați să urmeze o carieră în domeniul lor de studiu ales. Rezultatele noastre vorbesc de la sine - peste 92% dintre absolvenții noștri câștigă locuri de muncă sau progresează în educație în termen de șase luni de la finalizarea cursului.

Campusuri focalizate

Sunteți tratat ca o persoană la CAFRE, deoarece personalul cunoaște cei 1.700 de studenți din cele trei campusuri ale noastre. Personalul este prietenos și accesibil și se asigură că sunteți sprijinit atât personal, cât și academic pentru a vă atinge potențialul.

Sprijin financiar

Cu taxe competitive de învățământ superior și costuri de cazare, veți descoperi că studierea cu CAFRE nu este atât de scumpă pe cât credeați. Cursurile noastre de formare continuă cu normă întreagă sunt finanțate de Departamentul Agricultură, Mediu și Afaceri Rurale, iar majoritatea studenților sunt eligibili pentru această finanțare. Companiile și organizațiile din Irlanda susțin studenții prin donația de burse.

viață universitară

Dacă studiați la Fundația noastră sau la Diplomele de onoare validate de Universitatea Ulster, puteți deveni „student asociat”. Veți obține un card de student, acces la bibliotecile Universității din Ulster și la abonamentul la centrul sportiv pentru a numi câteva dintre avantaje. Studenții care studiază cu diplomă de onoare în tehnologie agricolă sunt studenți ai Universității Queen's și pot avea acces la resursele universității.

Personalul experimentat

CAFRE este un „partener de acces” al Autorității pentru Învățământul Superior, care permite colegiului să își utilizeze resursele pentru a îmbunătăți, informa și îmbunătăți predarea, oferind oportunități suplimentare de dezvoltare a personalului.

Încă nu ați terminat?

La finalizarea unei diplome, puteți aplica pentru cursul de master în afaceri pentru întreprinderi agroalimentare și rurale. Aceasta este o diplomă postuniversitară a Universității Reginei din Belfast, oferită la Loughry Campus, Cookstown.

Locații

  • Antrim

    Tirgracy Road,45, BT41 4PS, Antrim

    Întrebări