Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Introducere

Situat pe coasta Atlanticului de sud-est în Brunswick, la mijlocul distanței între Savannah și Jacksonville, Florida, cel Colegiul de coastă Georgia este un colegiu de licență în sistemul de Universitatea din Georgia. Colegiul oferă o educație accesibilă și interactivă în frumusețea naturală și soare abundent din Insulele de Aur din Georgia, o zonă cunoscută pentru terenuri de golf de clasă mondială și stațiuni precum și uimitoare diversitate de habitate maritime, faunei sălbatice și creaturi marine.

Elevii poate descoperi oportunități la toate nivelurile: în funcții de conducere în toate aspectele vieții campus; în implicarea comunității prin servicii de învățare, hands-on de aplicare a materialului la clasă, un spirit de voluntariat și un angajament de a face schimbări pozitive; în onoruri programe, stagii, burse, și burse care favorizează curiozitatea naturală; și în on-campus oportunitățile de angajare și burse care promovează nu numai că accesibilitatea colegiu, dar, de asemenea, să încurajeze și participarea academică, atletic, program de activitate.

Oficiul de Recreere și Wellness Colegiului sprijină activitățile studenților care valorifică proximitatea Colegiului de a doua plaje minunate cu plimbari rapid peste drum pietruit fie St Simons Island sau Insula Jekyll. Trece pentru Insula Jekyll sunt emise full-time studenți, care oferă acces la toate facilitățile de la malul mării un loc de joacă de stat. Off-campus excursii aventura St. Simons Island includ stand-up îmbarcare cu zbaturi și caiac-canoe. Studenții se pot lua la apă precum și o excursie pe jos plajele și trasee ale ecosistemelor noastre regionale pentru învățarea direcționată câmp într-un mediu de coastă, care este un laborator viu și una dintre primele zone umede desemnate, protejate în națiune.

Colegiul oferă diplome de bacalaureat în Studii Americane, Stiinte Biologice, Business Administration, Educație, Sănătate informatică, matematică, Nursing (BSN), Psihologie, afaceri publice și a adăugat recent o diplomă în studii interdisciplinare. Printr-un program activ de stagii și servicii de învățare, echipa de studenți cu parteneri din comunitate, cum ar fi Georgia Departamentul de Resurse Naturale, Autoritatea Insula Jekyll și Turtle Center Sea Georgia, Sistemul de Sănătate Sud-Est Georgia, și Centrul de Formare federală de aplicare a legii pentru experiențe interesante în aplicarea lumea reală de cursuri în comunitate. Elevi din toate disciplinele au oportunități semnificative de a colabora cu facultatea, co-autor și co prezentatoare de cercetare de fond și rapoarte.

Facultatea de gust și de a sprijini interacțiunea elev, servind ca mentori, consilieri și chiar interveniente în numele studenților în afara orelor de pregătire în clasă și de predare. Elevii sunt cunoscute de nume, nu numai de colegii de clasă, ci de facultate și de personal. Viziunea Colegiului este de a fi un colegiu de alegere pentru studenții din Georgia și din afara, oferind o educație accesibilă și la prețuri accesibile. Pledand excelență în burse de studiu și comunitatea de angajament, Colegiul promovează conducerea studenților, progresul academic și de absolvire în timp util prin intermediul unor programe centrate pe elev, care oferă o bogată și diversă experiență de student.

Remarcat pentru un campus frumos, toate, dar o clădire a Colegiului fie a fost construit sau renovat complet în ultimii șase ani și de construcție a început pe o a doua sala de ședere pe bază de suite. De la aderarea la statele de Sud Athletic Conferința în 2011, marinarii s-au pus amprenta pe scena sportivă, câștigând campionatul național de golf bărbați NAIA lui în 2014. Programul de atletism de coastă din Georgia sprijină în prezent opt ​​echipe competitive sportive: echipe de trei bărbați (baschet, golf și tenis) și cinci echipe de femei (baschet, golf, tenis, softball, și volei). Golf, tenis și volei, echipele sunt clasate la nivel național.

Acesta este un campus, care poate fi descris cu exactitate ca o comunitate de îngrijire implicată, studenți interactive, profesori și personal. Elevii pot veni la coastă Georgia, pentru un singur motiv, dar ele rămân pentru mulți.

Misiune

Ca un colegiu de stat a Sistemului Universitatea din Georgia, Colegiul de coastă Georgia va fi un colegiu de alegere pentru locuitorii din Georgia și dincolo de asigurarea unei educații de calitate și la prețuri accesibile. Pledand excelență în burse de studiu și comunitatea de angajament, Colegiul promovează progresul studenților și de absolvire în timp util prin intermediul unor programe centrate pe elev, care oferă o bogată și diversă experiență de student. Studenții sunt pregătite pentru o carieră semnificative, studii avansate, învățarea pe tot parcursul vieții, și participarea într-o societate globală și tehnologică. Instituția va oferi asociat si grade de bacalaureat, care susțin nevoile intelectuale, economice și culturale ale comunității și a regiunii.

Viziune

Colegiul de coastă Georgia va fi un colegiu de alegere pentru studenții din Georgia și din afara, oferind o educație deosebită pentru liderii de mâine și a cetățenilor prin învățarea de serviciu, conștientizare la nivel mondial și implicat antreprenoriatul.

Valorile

Colegiul de valori fundamentale de coastă ale Georgiei încadrează misiunea și viziunea, și să ghideze instituția prin schimbarea de ori și de stabilire a priorităților:

Educație de calitate:

Angajamentul față de furnizarea de înaltă calitate, inovatoare, precum și oportunități educaționale flexibile și servicii într-un mediu centrat pe student accesibil, crearea unui climat de descoperire că valorile și cuprinde atât de cercetare și creativitate; se așteaptă ca elevii să își asume responsabilitatea activă pentru educația lor; încurajarea strânse legături de student-profesor; oferă o evaluare continuă a programelor academice; să integreze toate programele care promovează accesul și succesul elevilor.

Învățarea experiențială:

Integrați semnificative în folosul comunității prin experiență și holistică în campus și în comunitatea mai largă cu instruire și reflecție pentru a îmbogăți experiența de învățare, promovarea unei atitudini de generozitate în serviciu, de predare a responsabilității civice și consolidarea comunităților.

Conștientizarea la nivel mondial:

Angajamentul de a oferi o educație de valoare adăugată prin promovarea înțelegerii inter-culturale, promovând respectul și aprecierea în rândul și între studenți, profesori și personal, precum și cultivarea unor relații de colaborare cu programe internaționale și comunități globale.

Conducere:

roluri de conducere avocat care susțin profesionalismul, responsabilitatea și motivația prin abilități sporite în organizarea, planificarea, rezolvarea problemelor și comunicarea pentru a pregăti studenții pentru a satisface forța de muncă de mâine și de necesitățile de dezvoltare în evoluție ale regiunii.

spirit antreprenorial:

Infuza de explorare și inovare în procesul educațional în timp ce ancorarea acestor strategii antreprenoriale în scopuri sociale și comunitare.

Locații

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Întrebări