Keystone logo
College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

College of Mount Saint Vincent

Introducere

Alegeți Muntele

Colegiul din Muntele Saint Vincent este un colegiu de arte liberale recunoscut la nivel național. Angajat la tradiția și ecumenismul catolic, Muntele oferă mai mult de 40 de programe universitare, inclusiv o gamă completă de specializări și minori și pregătire profesională în contabilitate, afaceri, comunicare, educație și asistență medicală.

Facultatea noastră este mai întâi profesor. Cunoscuți pentru acreditările academice excelente și cercetările premiate, ele îi angajează pe elevi printr-un curriculum riguros, atenția personală oferită de un raport de student 13: 1, clase mici (în medie 20), seminarii de cursanți, oportunități neobișnuit de bogate pentru studenți / Facultatea de cercetare, alegerile extraordinare pentru studiul internațional, stagiile din New York City și programul nostru unic de educație în carieră Oxley.

Prin acest program academic excepțional, Muntele pregătește studenții pentru o carieră, nu doar pentru un loc de muncă. Toate domeniile de studiu subliniază abilitățile analitice, gândirea critică, responsabilitatea etică și comunicarea clară convingătoare. Acestea sunt esențialele succesului în fiecare profesie și cel mai durabil mod de a investi în viitorul dumneavoastră. De aceea studenții și facultățile noastre se mândresc atât de mult cu munca lor.

Muntele este un loc foarte personal într-un oraș foarte mare. Campusul nostru împădurit, cu suprafata de 70 de acri, este la doar 12 mile de centrul orasului Manhattan. Locația noastră oferă acces fără egal la resursele educaționale, culturale și de carieră ale orașului New York și ale regiunii sale. Pentru noi, orașul este o sală de clasă. Vino și explorați Colegiul din Muntele Saint Vincent!

Locații

  • Bronx

    Riverdale Avenue,6301, 10471, Bronx

    Întrebări