Keystone logo
College of Saint Elizabeth

College of Saint Elizabeth

College of Saint Elizabeth

Introducere

Colegiul din Saint Elizabeth este o comunitate de învățare în tradiția catolică a artelor liberale pentru studenți de vârste, medii și culturi diferite.

Fondată în 1899 de Surorile de Caritate din Saint Elizabeth , Colegiul are o tradiție puternică de îngrijorare pentru săraci, pentru dezvoltarea spiritului de conducere în spiritul serviciului și a responsabilității sociale și a angajamentului față de promovarea femeilor ca parteneri deplin ai societății.

Prin viziunea Sf. Elizabeth Ann Seton, Sf. Vincent de Paul, Sf. Louise de Marillac și Mama Maria Xavier Mehegan, CSE continuă să sprijine studenții în căutarea unei dezvoltări intelectuale și personale în atmosfera de îngrijire și de susținere a unui colegiu catolic de arte liberale.

Colegiul este mândru să ofere o mare varietate de programe pentru a face față provocărilor secolului XXI. Elevii au următoarele opțiuni în selectarea unui program de studiu care să le satisfacă cel mai bine nevoile:

  • Undergraduate - programul de licență permite studenților să obțină cunoștințele și experiențele de care au nevoie pentru a-și atinge întregul potențial academic, personal, spiritual și profesional.
  • Studii continue - programe flexibile de seară, weekend și online, care duc la o diplomă de licență, răspund nevoilor cursanților adulți care doresc să avanseze cariera lor.
  • Programe postuniversitare - programele de masterat de seară, de weekend și online, precum și un program de doctorat pe deplin abonat sunt concepute pentru a ajuta elevii să avanseze în domenii și profesii cu cerere ridicată. Aceste programe pregătesc studenții noștri să devină lideri etici, cunoscători, care acționează în spiritul serviciului și al angajamentului activ, excelează în profesiile, comunitățile și viața de zi cu zi.
  • Programe profesionale de certificate - CSE oferă programe de seară, de weekend și online, care conduc la certificarea în consiliere, educație, îngrijire medicală, management, minister, nutriție și alte domenii.

Colegiul de la Saint Elizabeth nu face discriminări pe baza sexului, rasei, crezului, culorii, religiei, dizabilității, vârstei, stării civile, orientării sexuale, identității sau expresiei de gen sau originii naționale în administrarea admiterilor, politicilor educaționale , programe de burse și împrumut sau alte politici ale colegiului, inclusiv ocuparea forței de muncă.

Colegiul din Saint Elizabeth a depus o cerere de conformitate cu Departamentul pentru Sănătate, Educație și Bunăstare, în conformitate cu Titlul VI-Legea drepturilor civile din 1964, Titlul IX, Amendament privind educația din 1972 și Secțiunea 504 din Actul de reabilitare din 1973, astfel cum a fost modificat.

Misiune

Misiunea Colegiului Sf. Elisabeta, sponsorizată de Surorile Carității Sfântului Elizabeth, este de a fi o comunitate de învățare în tradiția catolică a artelor liberale pentru studenții de diferite vârste, medii și culturi.

Prin viziunea și valorile Elizabeth Ann Seton, Vincent de Paul și Louise de Marillac și înrădăcinate în valorile Evangheliei și în Predarea Catolică Socială, Colegiul Saint Elizabeth afirmă solidaritatea sa cu cei săraci și angajamentul său în slujba comunității.

Declarație de viziune

Colegiul din Saint Elizabeth va fi recunoscut la nivel național pentru educarea persoanelor care caută o educație axată pe învățarea angajată pentru a conduce în slujba altora.

Valorile de bază

Colegiul din Saint Elizabeth, ca instituție implicată în învățământul superior, condus de misiune și informat de tradițiile noastre catolice și surori ale carității, urmărește să trăiască următoarele valori fundamentale pentru a ne îndeplini misiunea, viziunea și obiectivele strategice:

Integritate

În calitate de comunitate suntem chemați să ne unim în onestitate, încredere și respect reciproc și să fim transparenți în alegerile noastre.

Responsabilitate socială

Ca comunitate suntem obligați să susținem bunăstarea justă și etică a indivizilor și a comunităților pentru a promova justiția, diversitatea și sustenabilitatea.

conducere

În calitate de comunitate, suntem inspirați și împuterniciți să depășim granițele noastre, să fim responsabili, să inovăm și să ne transformăm pentru binele comun.

Excelență în predare și învățare

Ca comunitate suntem hotărâți să creăm un mediu stimulator de învățare care să promoveze cercetarea critică și dezvoltarea holistică a individului.

Locații

  • Morristown

    College of Saint Elizabeth 2 Convent Road, 07960-6989, Morristown

Întrebări