Keystone logo
Connecticut College

Connecticut College

Connecticut College

Introducere

Standarde academice riguroase, membri ai facultății inovatori și atrăgători și o programă diversă la clasă îi provoacă pe studenți să își atingă întregul potențial intelectual. Colegiul se așteaptă ca studenții să învețe și în afara clasei, prin activități precum cercetare, călătorii și stagii. Colegiul facilitează acele oportunități în convingerea că diversitatea experiențelor este esențială pentru o excelență academică autentică. De asemenea, Colegiul se așteaptă și sprijină cu fermitate bursele facultății, cercetarea și munca creativă care avansează cunoștințele și expresia umană și informează predarea excelentă.

La începutul secolului al XX-lea, Connecticut College fost fondat în credința că toți studenții calificați - femei, precum și bărbați - merită o oportunitate de a asigura o educație. Colegiul se străduiește să fie o comunitate în care toți membrii se simt confortabil, respectă diferențele reciproce și caută un punct comun. Colegiul promovează înțelegerea oferind o varietate de experiențe academice și sociale și se angajează să construiască un acces mai mare, oportunități și echitate. Studenții, facultatea, personalul, administratorii și absolvenții participă la guvernarea colegiului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • New London

    Mohegan Avenue Parkway,270, 06320, New London

    Întrebări