Keystone logo
Coppin State University

Coppin State University

Coppin State University

Introducere

Înființată în 1900, Coppin State University (CSU) este o instituție cuprinzătoare din punct de vedere istoric negru (HBI) fondată inițial pentru formarea profesorilor.

Numit în cinstea lui Fanny Jackson Coppin, un educator afro-american remarcabil, Coppin și-a reafirmat devotamentul față de excelență în predare și succesul studenților. Instituția oferă 53 de programe academice: 32 de bacalaureat, 11 programe de masterat și 9 certificate și o diplomă de doctorat.

Coppin State University , o instituție istorică neagră într-un cadru urban dinamic, servește o populație de studenți cu mai multe generații și oferă oportunități de educație, promovând în același timp învățarea pe tot parcursul vieții. Universitatea promovează conducerea, responsabilitatea socială, implicarea civică și comunitară, diversitatea culturală și incluziunea și dezvoltarea economică.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Baltimore

    West North Avenue,2500, 21216, Baltimore

    Întrebări