Keystone logo
Cornell College

Cornell College

Cornell College

Introducere

Despre Cornell

Cornell College își schimbă viețile și schimbă normele educaționale din 1853.

Situat în Mount Vernon, Iowa, Cornell a fost primul colegiu la vest de Mississippi care a acordat femeilor aceleași drepturi și privilegii ca și bărbații și, în 1858, a acordat o diplomă unei femei.

În 1978, facultatea Cornell a adoptat programul One Course At A Time, transformând modul de predare și învățare la Cornell. Odată cu publicarea în 1996 a lui Loren Pope's Colleges That Change Lives, educația care schimbă viața lui Cornell a fost recunoscută formal. Cornell continuă să fie recunoscut la fiecare nouă ediție.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Valorile Cornell

Misiunea și valorile noastre de bază ghidează modul în care învățăm și învățăm.

Subliniem următoarele priorități și rezultate educaționale prin integrarea lor în fiecare curs și în oportunități dincolo de clasă.

Misiune

Cornell College oferă o comunitate de învățare inovatoare și riguroasă, unde facultatea și personalul colaborează cu studenții pentru a dezvolta curiozitatea intelectuală, creativitatea și curajul moral necesar pentru o viață de învățare și cetățenie angajată.

Valorile de bază

 • O educație liberală care sărbătorește descoperirea și care cuprinde integrarea și aplicarea cunoștințelor
 • Creștere intelectuală, morală și personală
 • Responsabilitate civică și socială
 • Demnitatea și valoarea fiecărui individ într-o comunitate diversă

Un curs la un moment dat

Cu curriculum-ul distinctiv One Course At A Time, elevii Cornell se cufundă într-o singură disciplină academică pe un bloc de trei săptămâni și jumătate. Acest accent permite profesorilor să depășească formatul tradițional de lectură prin discuții extinse și laboratoare, simulări de toată ziua și învățare în afara campusului pentru o după-amiază sau un bloc întreg, fără a concura cu alte clase. În ultimii patru ani, facultatea Cornell a predat 70 de cursuri în afara campusului. Și studenții pot lua cu ușurință un bloc pentru a câștiga experiență prin stagii.

Recunoașterea națională

 • Cornell este una dintre cele doar 40 de școli profilate în cartea lui Loren Pope „ Colegii care schimbă viața”.
 • Știrile și raportul mondial din SUA se situează pe Cornell în topul colegiilor naționale de arte liberale.
 • Cornell s-a clasat pe locul 64 în lista de școli cu cea mai bună valoare a Știrilor din SUA
 • 16 cornelieni au primit burse Fulbright în ultimii 12 ani. În plus, două facultăți Cornell au primit premiile Fulbright pentru călătorii de burse în 2016 și 2017.
 • Campusul Cornell este listat în Registrul național al locurilor istorice.
128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Programe de studiu

Colegiul oferă mai mult de 40 de programe majore academice și pre-profesionale, precum și un număr nelimitat de majore individualizate. În plus, Institutul de Cercetare de vară Cornell oferă o comunitate de învățare a vieții de vară care încurajează cercetarea în arte, științe umane, științe sociale și științe.

Locație

Colegiul este situat în Mount Vernon, Iowa, un oraș a cărui atmosferă urbană înconjurătoare aduce cel mai bun din oraș într-o locație cu orașe mici, cu festivaluri de artă, restaurante și cafenele locale populare și buticuri extraordinare. Amestecul de clădiri istorice și flerul creativ al Muntelui Vernon l-a câștigat ca fiind unul dintre „ Cele mai frumoase orașe mici din America”, de revista Arthur Traveller Budget Travel .

Facultate

Profesorii Cornell sunt cercetători performanți, savanți și, mai ales, mentori. Nouăzeci și opt la sută din facultatea de urmărire a colegiului deține cel mai înalt grad în domeniile lor. Raportul facultate-elev este de 1:11, iar mulți studenți lucrează îndeaproape cu membrii facultății la cercetare sau alte proiecte.

Viata de campus

Viața la Cornell este activă și diversă. Studenții participă la numeroase cluburi, organizații și grupuri de interes special. 19 la sută dintre studenți participă la arte plastice. 36 la sută dintre studenți participă la atletism intercolegial.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Mount Vernon

  1st Street, 600, 52314, Mount Vernon

Întrebări