Keystone logo
Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Introducere

Cornerstone Institute fost fondat în 1970 la Cape Flats, într-un moment în care potențiali teologi negri au fost excluși de la universitățile din cauza legilor opresive ale fostului regim. În calitate de Institut biblic de biserică din Cape, ea a oferit educație teologică pentru pastorii necalificați pe Cape Flats.

Institutul este fondat istoric într-un etos extrem de etic, subliniind relația dintre conducere și integritatea profesională. Ea cuprinde studenții din toate categoriile de viață și se concentrează pe dezvoltarea liderilor. Cornerstone este o instituție privată de învățământ superior nonprofit, complet acreditată, care oferă programe universitare (certificate, cursuri scurte și diplome) și programe postuniversitare (diplome de diplomă și diplome de înaltă calificare) în diferite discipline din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Facultatea de Antreprenoriat și Economie Transformare. Majoritatea programelor noastre sunt oferite online și în campus, facilitând astfel studenților să studieze din întreaga lume.

De ce să alegeți Cornerstone Institute ?

La Cornerstone Institute obținem cea mai bună facultate, asigurându-ne că studenții care au absolvit instituția noastră pot face diferența în toate domeniile de studiu pe care le oferim; inclusiv psihologie, etică, filosofie, studii religioase, afaceri, educație, sociologie și dezvoltare comunitară. Căutăm să împărtășim o poveste convingătoare, susținută de o filosofie a educației, în care transmitem, transferăm și încorporăm valorile fundamentale ale instituției noastre.


Ceea ce ne separă de restul este că noi:

 • Au o abordare semnătură în care oferim un set fundamentală fundamental de cursuri, denumit "Cornerstone Core". Acestea includ comunicarea interculturală, economie, studii de lider, viziuni asupra lumii, istoria și societatea sud-africană și etica.
 • Proiectat o soluție "de patru ani", în care studenții care nu obțin o diplomă de licență în clasa a 12-a vor putea să acceseze programele noastre de certificare în toate disciplinele pe care le oferim, să le punem într-un program de studii universitare, dorit.
 • Crearea accesului la o educație universitară într-o comunitate de îngrijire și competentă.
 • Oferiți un mediu productiv și stimulativ în care învățarea și predarea pot avea loc, în campusurile noastre și în mediile noastre de învățare online.
 • Sunt angajați în dezvoltarea comunității în toate formele ei diferite.
 • Au un etos bazat pe etică.
 • Focus pe pregătirea carierei eficace și Pathways .
 • Oferiți taxe competitive și sprijin financiar pentru elevii calificați.


Valori comune comune

Recunoaștem că valorile nu sunt doar cele despre care vorbim și le predăm, ci sunt esențiale pentru formarea identității. Cornerstone se angajează să construiască o viziune asupra lumii cu un înalt nivel de etică și principiu în toți studenții noștri. Promovăm valorile incluzivității, excelenței, integrității, unității, respectului și creativității pentru a produce lideri dinamici etici pregătiți să acționeze în calitate de cetățeni responsabili într-o societate globală.

Pentru a extinde oferta noastră și pentru a adăuga valoare studenților în toate domeniile vieții, Centrul de Instruire a Fundamentelor a fost încorporat în cadrul Facultății de Antreprenoriat și Transformare Economică al Cornerstone Institute . FTC oferă programe de leadership și management pentru corporații, guvern și comunități. Ei au o experiență remarcabilă în furnizarea de programe și cursuri de formare responsabile, de înaltă calitate, tuturor sectoarelor, atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Toate cursurile și programele noastre de instruire sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor, timpilor și bugetului clientului.


Direcția viitoare

În august 2015, Cornerstone Institute câștigat un binefăcător care a văzut potențialul pentru Cornerstone pentru a aborda provocările educaționale cu care se confruntă Africa, în special în Africa de Sud și la nivel global. Lipsa serioasă de programe de învățare accesibile și de înaltă calitate, disponibile pentru adulți (tineri și bătrâni), sunt luate în considerare în planificarea noastră. Cornerstone Institute face o diferență oferind o oportunitate tuturor sud-africanilor și membrilor comunității globale de a dobândi perspectivă, abilități și cunoștințe care pot satisface nevoile lor și ale societății noastre la toate nivelurile și în toate domeniile care contează. Recunoscând și recunoscând faptul că Cornerstone Institute nu poate servi întregului spectru de educație și formare necesară pentru transformarea societății, putem oferi o piatră de temelie și fundație pentru a remedia deficiențele sistemului nostru de învățământ general. Oferim un set coerent și strategic de programe prin care studenții noștri găsesc căi spre măiestrie personală, avansare și împlinire. Modelul nostru, bazat pe relevanța socială, integritatea etică și academică, pluralitatea, precum și sustenabilitatea financiară, sunt piloni importanți pentru a face impactul pe care îl urmăm cu toții în crearea unei societăți prospere, echitabile și echitabile.

Consiliul de administrație și Managementul Cornerstone Institute au planuri mari pentru viitorul său. Aceste planuri vor fi premisele unei cercetări robuste și vor fi inițial conduse printr-un Incubator de Cercetare, care va fi înființat în cadrul Facultății de Antreprenoriat și Transformare Economică. Unele dintre domeniile pe care intenționăm să le explorăm includ:

 • Economia verde;
 • Tendințe de afaceri;
 • Știința aplicată pentru o lume durabilă;
 • Convergența în domeniul media și tehnologie; și
 • Artă și cultură

Rezultatele cercetărilor pe care le desfășurăm vor informa noile programe și facultăți, școli și departamente la Cornerstone Institute .

Locații

 • Cape Town

  127 Cecil Road, Salt River, 7925, Cape Town

Întrebări