Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Craven Community College

Craven Community College

Craven Community College

Introducere

Ești pregătit pentru o schimbare? Craven Community College vă poate ajuta să începeți o călătorie academică care se potrivește nevoilor dvs. cu o mare varietate de diplome online, diplome și programe de certificare. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Sunați sau programați o întâlnire virtuală de consiliere cu unul dintre consilierii noștri astăzi pentru a vă ajuta să descoperiți oportunitățile care vă așteaptă.

Fondat în 1965, Craven Community College este un colegiu comunitar complet, cu campusuri în New Bern și Havelock-Cherry Point.

Craven servește mai mult de 3.200 de studenți din curriculum și aproape 10.000 de studenți în educație continuă în fiecare an. Craven CC oferă o gamă largă de programe, inclusiv cursuri de transfer de colegiu, oferte de carieră și ocupaționale, parteneriate cu universități de patru ani, opțiuni specializate de formare a forței de muncă, studii de dezvoltare și clase de abilități de bază. Colegiul oferă diplome de asociat, diplome și certificate în multe domenii. Aceste programe vă pot ajuta să începeți o carieră extraordinară sau vă pot ajuta să obțineți o diplomă de licență!

Colegiul dispune de un program de tehnologie a sistemelor de aviație certificat FAA, precum și de o serie de oferte de asistență medicală, inclusiv asistență medicală, asistență medicală și tehnologie a informațiilor despre sănătate. Prin University Connections, parteneriatele Craven cu East Carolina University, North Carolina State University și Southern Illinois University, absolvenții Craven CC au ocazia să urmeze diplome de licență fără a părăsi vreodată zona.

Locații

  • New Bern

    College Court,800, 28562, New Bern

    Întrebări