Keystone logo
Creighton University

Creighton University

Creighton University

Introducere

Creighton University , situată în Omaha, Nebraska, oferă o educație de top în tradiția iezuită pentru persoanele care doresc să contribuie cu ceva semnificativ pentru lume. Este locul în care studenții, facultatea și personalul se dezvoltă într-o comunitate de susținere dedicată valorilor și tradițiilor iezuiți, catolici. Aici, studenții învață să devină lideri prin serviciile oferite celorlalți.

8.821 de studenți de licență, absolvenți și profesioniști de o varietate de vârste vin la Creighton de aproape și de departe. Ei sunt dedicați excelenței academice; de fapt, profilul academic al noilor noștri de vârstă reprezintă unul dintre cele mai puternice dintre toate universitățile catolice din SUA. Studenții Creighton apreciază credința, conducerea și serviciile și găsesc oportunități de a crește în aceste zone la Creighton. Prin stagii, cercetare și experiență clinică, ei învață făcând.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Omaha

    California Plaza,2500, 68178, Omaha

    Întrebări