Keystone logo
© CU Marketing Department
Caucasus University

Caucasus University

Caucasus University

Introducere

Înființată în 1998, Caucasus University ( CU ) se mândrește cu o istorie înrădăcinată într-un parteneriat între Școala de Afaceri din Caucaz (CSB) și Universitatea de Stat Georgia (GSU) din Atlanta, SUA. Dobândind statutul de universitate în 2004, CU a oferit în mod constant educație cuprinzătoare pe trei niveluri: programe de licență, master și doctorat. Renumită în Georgia și în regiunea Caucazului de Sud, Caucasus University este o instituție proeminentă de învățământ superior.

CU include în prezent 11 școli: Afaceri, Economie, Drept, Media, Tehnologia Informației, Guvernare, Științe Umaniste, Turism, Medicină și Managementul Sănătății, Educație și Arhitectură. În cadrul acestor 11 școli, se desfășoară un total combinat de 55 de programe de licență, absolvenți și doctorat, disponibile atât în limba georgiană, cât și în limba engleză. În plus, CU se mândrește cu 8 inițiative de diplomă dublă desfășurate în colaborare cu universități apreciate americane și europene. În prezent, universitatea găzduiește aproximativ 10.000 de studenți.

Din 2004, CU a găzduit un campus în afara sediului Grenoble Ecole de Management GEM (Franța), facilitând programul său de Executive MBA. Universitatea menține autorizația instituțională națională, cu toate programele acreditate de EQE Georgia. CU a obținut o recunoaștere notabilă, obținând certificatul TedQual de la Academia Organizației Mondiale a Turismului în 2020 și, în 2023, obținând acreditare internațională de la Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) pentru școala sa de arhitectură. CU este în proces de obținere a acreditării AACSB, poziționând-o ca instituție exclusivă acreditată de AACSB din regiune.

Universitatea este listată de OMS, iar studenții săi la medicină sunt eligibili pentru examenul ECFMG. În plus, Școala de Medicină este recunoscută de NMC în India. Angajându-se la nivel global, CU facilitează în mod activ schimburile de studenți și profesori, programe de studii duble și comune, proiecte internaționale, inițiative de granturi și cercetare în colaborare cu 90 de universități partenere. Universitatea este un membru mândru al diferitelor rețele internaționale și organizații profesionale, inclusiv EUA, PRIME, CEEMAN, IAUP, IAU, NIBES, ELFA, AACSB și BITSENTINEL

Locații

  • Tbilisi

    Paata Saakadze Street, 1, 0102, Tbilisi

Întrebări