Licențiat în Arte culinare
Culinary Arts Academy Switzerland
Informatie cheie
Locația campusului
Port-Valais, Elveţia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CHF 44.100 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Repere ale programului
Construirea bazei în fundamentele bucătăriei și afaceri
- Un program de clasă mondială care oferă abilitățile tehnice necesare pentru a fi un Top Chef
- Obțineți cunoștințele antreprenoriale pentru a vă lansa propria afacere bazată pe alimente
- Specializat Pathways în arte culinare, arte de patiserie și ciocolată și arte culinare vegetariene
- Absolvent cu:
- Licențiat în Afaceri Internaționale în Arte Culinare de la Culinary Arts Academy Switzerland
- Licență în Arte (cu onoare) în Arte Culinare de la Universitatea din Derby, Marea Britanie
Galerie
Admitere
Curriculum
Structura
Perfect pentru viitorii antreprenori care doresc să-și lanseze afacerile bazate pe alimente, acest program leagă abilitățile practice de cunoștințele academice, cu ore egale împărțite între bucătărie și sala de clasă.
- Pathway 1: Arte culinare
- Pathway 2: Patiserie și ciocolată
- Pathway 3: Arte culinare vegetariene (disponibil numai în iulie)
Anul 1: Le Bouveret
Finalizați anul 1 și absolviți cu o Grand Diploma elvețiană în Pathwayaleasă de dvs.
Arte culinare
Termenul 1: 11 săptămâni
- Fundamentele gătitului clasic
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Introducere în experiența industrială
- franceza sau germana
Termenul 2: 11 săptămâni
- Bucătăriile Europei
- Gustul prin timp: culturi și istorie a gastronomiei europene
- Introducere în artele de panificație și patiserie
- Nutriție, sănătate și diete speciale
- Comunicare de afaceri
- franceza sau germana
Stagiu optional
- Elveția sau în străinătate (6 luni) pentru Grand Diploma Elvețian
Termenul 3: 11 săptămâni
- Bucătăriile lumii
- Lumea Garde Manger
- Gustul prin timp: culturi și istorie a gastronomiei mondiale
- Management și Leadership Bucătărie
- franceza sau germana"
Stagiu
- Elveția sau în străinătate (4-6 luni)
Arte de patiserie și ciocolată
Termenul 1: 11 săptămâni
- Elementele fundamentale ale coacerii și patiseriei clasice
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Introducere în experiența industrială
- franceza sau germana
Termenul 2: 11 săptămâni
- Artele Ciocolatei
- Deserturi moderne
- Gustul prin timp: Istoria și cultura artelor de panificație și patiserie
- Nutriție, sănătate și diete speciale
- Comunicare de afaceri
- franceza sau germana
Stagiu optional
- Elveția sau în străinătate (6 luni) pentru Grand Diploma Elvețian
Termenul 3: 11 săptămâni
- De la concept la capodopera – teorie
- De la concept la capodopera – practic
- Panificație și patiserie: tendințe, concepte și inovații
- Management și Leadership Bucătărie
- franceza sau germana
- Stagiu
- Elveția sau în străinătate (4-6 luni)
Arte culinare vegetariene
Termenul 1: 11 săptămâni
- Elementele fundamentale ale gătitului vegetarian și pe bază de plante
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Introducere în experiența industrială
- franceza sau germana
Termenul 2: 11 săptămâni
- Bucătărie gourmet vegetariană și pe bază de plante
- Gustul în timp: Istoria și cultura bucătăriilor vegetariene și dietelor pe bază de plante
- Introducere în artele vegane de panificație și patiserie
- Nutriție, sănătate și diete speciale
- Comunicare de afaceri
- franceza sau germana
Stagiu optional
- Elveția sau în străinătate (6 luni) pentru traseul Swiss Grand Diploma
Termenul 3: 11 săptămâni
- Bucătări vegetariene ale lumii
- Creații de deserturi vegane
- Tendințe culinare vegetariene: alimente integrale, durabilitate și dincolo
- Managementul bucătăriei și formarea de conducere
- franceza sau germana
Stagiu
- Elveția sau în străinătate (4-6 luni) pentru Grand Diploma elvețian și cursul de licență
Anul 2: Le Bouveret
Finalizați anul 2 și absolviți cu o diplomă superioară elvețiană în Pathwayaleasă de dvs.
Arte culinare
Termenul 4: 11 săptămâni
- Gătit rafinat - Teorie
- Gătit rafinat - Practic
- Servicii și management restaurant
- Vin, băuturi și mixologie (în colaborare cu Ritz Paris)
- Advanced Baking & Pastry (în colaborare cu Ritz Paris)
Termenul 5: 11 săptămâni
- Gătit gourmet inovator: - Teorie
- Gătit gourmet inovator: - Practică
- Lumea artelor ciocolatei
- Dezvoltarea produselor alimentare
- Cercetare aplicată
Stagiu
- Elveția sau în străinătate (4-6 luni)
Arte de patiserie și ciocolată
Termenul 4: 11 săptămâni
- Restaurante rafinate: patiserie și deserturi – teorie
- Restaurante rafinate: produse de patiserie și deserturi – practice
- Servicii și management restaurant
- Vin, băuturi și mixologie (în colaborare cu Ritz Paris)
- Cafenea și brutărie: concepte și management
Termenul 5: 11 săptămâni
- Gourmet, patiserie și deserturi inovatoare – Teorie
- Gourmet, patiserie și deserturi inovatoare – practice
- Dezvoltarea produselor alimentare
- Cafenea și brutărie: Catering
- Cercetare aplicată
Stagiu
- Elveția sau în străinătate (4-6 luni)
Arte culinare vegetariene
Termenul 4: 11 săptămâni
- Gătit Vegetarian Fine Dining – Teorie
- Gătit Vegetarian Fine Dining – Practic
- Servicii și management restaurant
- Vin, băuturi și mixologie (în colaborare cu Ritz Paris)
- Coacerea și patiserie vegană avansată
Termenul 5: 11 săptămâni
- Gătit Vegetarian Gourmet inovator – Teorie
- Gătit Gourmet Vegetarian inovator – Practic
- Lumea artelor ciocolatei
- Dezvoltarea produselor alimentare
- Cercetare aplicată
Stagiu
- Elveția sau în întreaga lume (4-6 luni)
Anul 3: Brig
Finalizează anul 3 și absolvă cu:
- Licență în afaceri internaționale în Pathwayaleasă de dvs., acordată de Academia de Arte Culinare
- Licență în Arte (cu onoare) în Arte Culinare, acordată de Universitatea din Derby - Marea Britanie
Termenul 6: 11 săptămâni
- Plan de afaceri pentru antreprenor 1
- Turism culinar
- Marketing strategic pentru industria alimentară
- Mâncarea în mass-media
- Managementul evenimentelor culinare
Termenul 7: 11 săptămâni
- Plan de afaceri pentru antreprenor 2
- Filosofia alimentelor
- Tendințe alimentare
- Potrivire internațională de mâncare și vin
- Managementul conceptului de alimente și băuturi