Keystone logo
Czech University of Life Sciences - Faculty of Environmental Sciences Licențiat în Știința Datelor de Mediu
Czech University of Life Sciences - Faculty of Environmental Sciences

Licențiat în Știința Datelor de Mediu

Prague, Republica Cehă

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

CZK 10.000 / per year *

În campus

* pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Observa. A intelege. Descoperi.

Bazat pe știința mediului, încercăm să observăm lumea, să o înțelegem și să descoperim cu analiză de date creativă. Studenții noștri definesc viitorul.

În epoca datelor mari, datele sunt de putere. Aflați cum să utilizați această putere, pentru a ajuta la protejarea și extinderea resurselor naturale ale planetei și pentru a îmbunătăți viața oamenilor de pretutindeni. Alegeți Bachelorul de Științe a Datelor de Mediu (BEDS) pentru a combina rigurozitatea academică cu aplicațiile de observare și analiză a pământului, apei, aerului și biosferei. Conduceți societatea noastră în această nouă eră de date, cu o înțelegere solidă a proceselor de mediu și a răspunde la întrebările care nu au fost întrebuințate până acum.

Programul este în curs de aprobare; pot exista mici modificări în planul de studiu, taxele de școlarizare, etc.!

Fapte reale

 • Forma de studiu: forma de studiu cu normă întreagă
 • Tipul de studiu: Program de studii universitare de licență
 • Durata standard de studiu: 3 ani
 • Limba de studiu: Engleză
 • Titlul acordat: Bc (Diplomă de licență - echivalent universitar recunoscut)
 • Taxă de școlarizare: 10 000 CZK (aproximativ 400 EUR / an)
 • Termenul de admitere: consultați pagina web a programului (de obicei sfârșitul primei runde a lunii ianuarie, a doua rundă a lunii martie, ulterior poate fi posibilă și admiterea)

110047_110007_mcevII-2.jpg

Detalii despre program

Știința datelor este principalul motor al inovării în următorii ani. În geoscience, a existat o explozie de date colectate din diferite surse. Senzorii, sateliții și simulările pe calculator oferă oportunitatea de a explora planeta noastră cu detalii fără precedent. Agricultura inteligentă, laboratoarele virtuale de teledetecție și sistemele de avertizare timpurie pentru pericolele naturale sunt doar câteva exemple ale numărului tot mai mare de aplicații de mediu care valorifică bogăția noastră de date.

Să umeri umăr la umăr cu facultatea ta

 • explorați sistemul Pământ într-o călătorie virtuală în spațiu și timp, începând cu primele zile ale planetei noastre și explorând un viitor plin de incertitudini
 • aflați cum funcționează lumea naturală și cum influențează acțiunile noastre în scale de la nano la glob
 • va imbunatati abilitatile in rezolvarea problemelor, designul colaborativ, managementul proiectelor si gandirea creativa
 • master abilitățile de a analiza volume mari de date și de a descoperi modele care ne ajută să anticipăm provocările actuale și viitoare de mediu

Interesul intelectual al departamentului este descoperirea în căutarea de a înțelege lumea și de a îmbunătăți infrastructurile care sunt esențiale pentru susținerea susținută a civilizației noastre. Subliniind folosirea abordărilor cantitative, BEDS prezintă mai mulți poli vibranți ai activității de cercetare, concentrându-se asupra variabilității hidroclimatice, a modelelor geospațiale și a diversității ecologice. Studiile noastre științifice abordează provocările globale, urmăresc întrebări fundamentale și provoacă status quo-ul. Dezvoltăm și aplicăm abordări de pionierat care variază de la principiile științifice de bază la proiectarea complexă a ingineriei, urmărind patru domenii strategice:

 1. Hidrologia: studierea mișcării, disponibilității și calității apei și a extremităților acesteia într-un climat în schimbare.
 2. Ecologie: o înțelegere fundamentală a proceselor vieții și a interacțiunilor lor în medii diferite.
 3. Sisteme de informații geografice: acoperă toate ingredientele necesare pentru o analiză spațială coerentă și pentru vizualizarea proceselor dominante.
 4. Programare: dezvoltarea tuturor structurilor digitale vitale pentru manipularea, stocarea și manipularea eficientă a obiectelor mari de date.

Educarea elevilor noștri este misiunea noastră principală. Ei vin să învețe, combinând curiozitatea lor naturală cu precizia analitică și folosindu-și imaginația lor jucăușă pentru a analiza atât problemele locale cât și cele mondiale. Studenții CULS sunt călătorii în lume, cercetători, atleți și multe altele. Facultatea și personalul nostru sunt dedicate educării elevilor noștri, dezvăluind o cultură a învățării prin practică, astfel încât aceștia sunt cei mai bine pregătiți să servească societatea ca profesioniști, oameni de știință, lideri academici și întreprinzători. Studenții noștri sunt inspirația noastră.

Planul de studiu

Planul de studiu cuprinde discipline comune (primele 3 semestre) și specializare aleasă (următoarele 2 semestre). Ultimul semestru este dedicat în principal pregătirii tezei de doctorat.

110049_110005_mcevII_aero_low-7.jpg

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • BS în științe ale mediului
  • Chicago, Statele Unite ale Americii
 • BS în Știința Mediului
  • Melbourne, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în Știința Mediului
  • Buffalo, Statele Unite ale Americii