Keystone logo
Cyprus West University

Cyprus West University

Cyprus West University

Introducere

Cyprus West University este o universitate non-profit situată în Famagusta, Ciprul de Nord, a fost înființată în 2015. Cyprus West University are 5 facultăți, 3 școli și 20 de programe diferite de licență și asociate sunt oferite în limbile engleză și turcă. Cyprus West University este recunoscut de YÖK, Consiliul pentru Învățământul Superior al Republicii Turce, și YÖDAK, Consiliul de Planificare, Evaluare, Acreditare și Coordonare a Învățământului Superior al Ciprului de Nord și aprobat de Ministerul Educației Naționale și Culturii TRNC.

Campusul CWU

Campus într-un tur conceput pentru potențiali studenți. Studenții vor vedea cum arată universitatea, facilitățile, studenții și viața din Cipru. Faceți cunoștință cu reprezentanții noștri de admitere pentru a afla mai multe despre programele noastre și pentru a decide ce este cel mai bine pentru dvs.

153348_1.jpg

Perspectivele noastre asupra educației

Vor fi antreprenorii, nu statele sau marile corporații care vor permite lumii să iasă din depresiunea economică în care a căzut. Dar pentru a fi un antreprenor de succes, studenții trebuie să fie foarte educați și să stabilească personalități recunoscute în lumea academică. Unii absolvenți de universități sunt dispuși să-și continue cariera personală, în timp ce alții ar putea urma inițiative pentru a crea locuri de muncă pentru alții. Cu toate acestea, scopul educației universitare depășește granițele limitate de a găsi un loc de muncă sau de a începe o afacere și implică ajutarea studentului să caute adevărul, dezvoltarea personală și deschiderea unor noi orizonturi.

Valorile noastre

Valorile de bază ale Cyprus West University sunt de a contribui la bunăstarea socială prin construirea de cunoștințe libertare, participative și bazate pe proiecte, care respectă credințele și diversitățile. În relația cu toți acționarii sociali, Cyprus West University adoptă o comunicare transparentă, responsabilă, respectuoasă, flexibilă și bidirecțională. Cyprus West University indiferent de timp și condiții, pledează pentru supremația științei și tehnologiei, susținând independența și autonomia activităților de educație și formare în toate domeniile politice și economice.

Cyprus West University pregătește mediile care susțin creativitatea, învățarea și explorarea și consideră diferențele culturale drept bogăție, oferind un mediu în care studenții internaționali și membrii facultății pot lucra împreună. În lumina științei pozitive și a valorilor culturale tradiționale, studenții de la Cyprus West University dobândesc cunoștințe și abilități profesionale în mediul lor social și învață să facă față structurii complexe și problemelor lumii de astăzi.

153349_2.jpg

Misiune

Cyprus West University se angajează să ofere servicii societății cu studenți încrezători în sine și personal academic care au responsabilitate socială în lumina gândirii individuale și deschis la abordare interdisciplinară, de asemenea, care pot contribui la știință, producția artistică și inovațiile tehnologice la nivel național și internațional.

Viziune

Universitatea noastră va desfășura activități academice cu un design educațional inovator, interdisciplinar, sensibil la nevoile oamenilor din țara noastră, cu o cultură corporativă liberală și participativă, care respectă diversitățile și credințele. Informațiile produse în acest domeniu vor oferi studenților noștri ocazia de a primi o educație de clasă mondială și de a avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a concura în cariera lor profesională din întreaga lume.

153346_orientations.jpg

Locații

  • Famagusta

    İsmet İnönü Bulvarı, 29 Cyprus West University, 99450, Famagusta

Întrebări