Licențiat în agricultură și alimentație
Czech University of Life Sciences - Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Informatie cheie
Locația campusului
Prague, Republica Cehă
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CZK 57.000 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Aflați despre modul în care sunt preparate mâncarea noastră, de la fermă la furculiță
Programul de licență de trei ani este adaptat studenților care sunt interesați de modul în care se fabrică de fapt alimentele, ceea ce definește calitatea alimentelor în lanț de la fermă la furculiță.
Producția de alimente se confruntă cu noi provocări cu o presiune mai mare a consumatorilor asupra calității și siguranței sale. Calitatea poate fi înțeleasă din diferite puncte de vedere și nu este determinată doar de producție, ci și de practicile agricole. Utilizarea excesivă a pesticidelor, a aditivilor alimentari și a amprentei ridicate de carbon a alimentelor actuale va fi o provocare viitoare pentru managerii din sectorul alimentar și agroindustria. Mai mult, agricultura ecologică și preferințele în schimbare ale consumatorilor deschid oportunități de piață pentru fermierii organici tineri și entuziaști și pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) inovatoare. Alegerea este a ta. Acest program vă va oferi o bază solidă de cunoștințe pentru viitoarea dvs. carieră.
Programul este predat în limba engleză într-un mediu internațional prietenos într-un frumos campus universitar verde, aproape de orașul istoric Praga, un site UNESCO. Veți afla despre practicile agricole, ceea ce definește agricultura durabilă, veți dobândi cunoștințe atât în biologia plantelor, cât și în animale, nevoile nutriționale, microbii din jurul nostru, solul și mediul înconjurător. Ultimul an al studiului dvs. se va concentra în mare măsură pe calitatea și tehnologia alimentelor. Veți urma formarea practică în fabricarea alimentelor la noile facilități de demonstrație a alimentelor și la laboratoarele de analiză a alimentelor bine echipate ale universității.
Acest program este potrivit pentru dvs. dacă:
- au o pasiune pentru mediu, biologie, chimie
- vreau să știu cum se prepară mâncarea noastră de la „Fermă la furcă“
- aveți grijă de calitatea și siguranța alimentelor și doriți să știți cum alimentele noastre sunt de fapt produse pe teren și procesate ulterior
- doresc să aibă experiență practică în fabricarea alimentelor și analiza alimentelor
Care vor fi oportunitățile mele de carieră?
Veți avea oportunități de carieră foarte flexibile în sectorul alimentar, atât la nivel național, cât și internațional. Veți fi un candidat puternic pentru
- funcții în organizații guvernamentale
- sectoarele industriei alimentare
- IMM-uri sau alte organizații implicate în sectorul alimentar și agricol
Informații despre burse:
Bursa de merit a facultății:
Facultatea de Agrobiologie, Alimentație și Resurse Naturale oferă o bursă de merit studenților internaționali ai programelor de studii de licență și master predate în limba engleză care obțin rezultate excelente de studiu.
Studenții la masterat pot aplica pentru o bursă de merit în al doilea an de studiu, cu condiția să atingă o medie de studiu de alt = "1,0-2,0 în primul lor an de studiu. Bursa variază de la 50% la alt =" 10% din taxa anuală de școlarizare.
Studenții de licență pot aplica pentru o bursă de merit în al doilea și / sau al treilea an de studiu, cu condiția să fi atins o medie de studiu de alt = "1,0-2,0 în primul și / sau al doilea an de studiu. Bursa variază de la 50% to alt = "10% din taxa anuală de școlarizare.
Alte oportunități de bursă:
Puteți găsi mai multe informații despre alte oportunități de bursă, cum ar fi burse guvernamentale pentru țările în curs de dezvoltare, bursele de la Visegrad și bursele programului AKTION pe site-ul Ministerului Educației, Tineretului și Sportului
Galerie
Rezultatul programului
Programul este predat în limba engleză într-un mediu internațional prietenos într-un campus universitar frumos verde, aproape de orașul istoric Praga, un sit UNESCO. Veți învăța despre practicile agricole, ce definește agricultura durabilă, veți dobândi cunoștințe atât în biologia vegetală, cât și în cea animală, nevoile nutriționale, microbii din jurul nostru, sol și mediu. Ultimul an al studiului dumneavoastră se va concentra în mare parte pe calitatea și tehnologia alimentelor. Veți urma formarea practică în producția de alimente la noile facilități demonstrative de alimente ale universității și la laboratoarele de analize alimentare bine echipate.
Burse și finanțare
Studenți ideali
Acest program este potrivit pentru tine dacă:
- au o pasiune pentru mediu, biologie, chimie
- Vrei să știi cum este făcută mâncarea noastră de la „Fermă la furculiță”
- îți pasă de calitatea și siguranța alimentelor și vrei să știi cum alimentele noastre sunt de fapt produse în câmp și procesate ulterior
- doresc să aibă experiență practică în producția de alimente și analiza alimentelor
Oportunități de carieră
Care vor fi oportunitățile mele de carieră?
Veți avea oportunități de carieră foarte flexibile în sectorul alimentar, atât la nivel național, cât și internațional. Vei fi un candidat puternic pentru
- posturi în organizațiile guvernamentale
- sectoare ale industriei alimentare
- IMM-uri sau alte organizații implicate în sectorul alimentar și agricol
Mărturii studențești
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Licențiat în agronomie
- Las Cruces, Statele Unite ale Americii
Licenta in Agricultura Generala
- Las Cruces, Statele Unite ale Americii
Licențiat în Științe în domeniul științei
- Las Cruces, Statele Unite ale Americii