Keystone logo
Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Introducere

Despre DBU

Fondată în 1898, DBU are o misiune - de a transforma viața studenților care vor transforma lumea, totul pentru gloria lui Dumnezeu.

Oferim o varietate de oportunități educaționale pentru indivizi de toate vârstele și mediile academice - inclusiv programe de licență la nivel de licență, master și doctorat, precum și programe de educație continuă și certificate.

Prin toate acestea, căutăm să integrăm credința și învățarea și să dezvoltăm indivizi a căror dorință este să slujească lumea.

Vă invităm să descoperiți DBU și să ni se alăture în misiunea noastră.

Idei sumare

  • Programe de licență: 85
  • Programe de masterat: 44
  • Programe de doctorat: 2
  • Dimensiunea medie a clasei: 13

Bine ai venit președintele

" Dallas Baptist University este o Dallas Baptist University globală, globală, centrată pe Hristos, clasată la nivel național, cu misiunea de a produce lideri slujitori prin integrarea credinței și a învățării. Suntem încântați să fim o întreprindere educațională care are mai mult de 4.700 de studenți, reprezentând mai mult decât 60 de țări din întreaga lume.

Credem că lumea noastră are nevoie disperată de lideri creștini cu grijă, cu capacitatea de a rezolva creativ probleme complexe, în timp ce se angajează în mod unic cultura prin adevărul biblic. Absolvenții noștri slujesc în aproape toate contextele profesionale. Fie că este vorba de medici creștini, avocați, educatori, oameni de știință, politicieni sau numeroase alte domenii, înțelegem că studenții noștri sunt diferiți în apelurile lor, dar uniți în scopuri.

Vă rugăm să profitați de ocazie pentru a ne cunoaște prin intermediul acestui site sau al unei vizite în campus. Veți descoperi o comunitate de lideri slujitori a căror inimă este să învețe și să aibă grijă de ceilalți, producând, de asemenea, cercetări într-o multitudine de discipline academice. Am îmbrățișa premisa că tot adevărul este adevărul lui Dumnezeu și împreună, căutăm cunoaștere de dragul de a avea un impact îndrăzneț în lume ca transformatori ai culturii.

Alături de noi, slujim lumea pentru slava lui Dumnezeu! "

Dr. Adam C. Wright

Președinte DBU

Istoria DBU

Precursorul DBU, Decatur Baptist College, a fost fondat în 1898 ca primul colegiu de juniori din Texas. Ani de zile, școala a numit orașul mic Decatur, producând bărbați și femei deosebite care umpleau biserici, săli de clasă, spitale și afaceri din întreaga națiune.

În 1965, școala s-a mutat la poalele pitorești din sud-vestul Dallasului, devenind o instituție de patru ani și, în cele din urmă, a fost redenumită Dallas Baptist University când a început să ofere diplome la nivel absolvent.

Astăzi, DBU are o varietate de grade la nivel de licență, master și doctorat. În secolul al doilea, DBU continuă să facă eforturi în misiunea noastră de a produce lideri servitori care vor transforma lumea.

StockSnap / Pixabay

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpg

Declarația de misiune

Misiunea Dallas Baptist University este de a oferi educație superioară de calitate centrată pe Hristos în arte, științe și studii profesionale atât la nivel de licență, cât și la nivel de absolvenți la vârsta tradițională și studenți adulți, pentru a produce lideri slujitori care au capacitatea de a integra credința și învățând prin apelurile lor respective.

Declaratie de viziune

Construirea unei mari universități creștine plăcute lui Dumnezeu prin producerea de lideri slujitori centrați pe Hristos, care transformă lumea.

Acreditare

Dallas Baptist University este acreditată de Asociația din sud a colegiilor și școlilor Comisiei pentru colegii pentru a acorda diplome asociată, licență, master și doctorat.

Campus

Fie că alegeți să trăiți în campus sau să faceți naveta la cursuri, campusul de 368 acri al Dallas Baptist University este un loc frumos pentru a vă petrece anii universității. Situat în dealurile de sud-vest din Dallas, cu vedere la Mountain Creek Lake, campusul principal al DBU oferă o comunitate sigură și retrasă într-un metroplex de peste 6 milioane de oameni.

Campusul se află convenabil la doar 13 km de centrul orașului Dallas, la 19 km de centrul Fort Worth și este situat în apropiere de Aeroportul Internațional Dallas / Fort Worth și Love Field.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dallas

    3000 Mountain Creek Pkwy,, , Dallas

Întrebări