Keystone logo
Dar Al Uloom University

Dar Al Uloom University

Dar Al Uloom University

Introducere

Educația privată din Regat asistă la o renaștere și o mare atenție a guvernului Custodelui celor două sfinte moschei, regele Salman bin Abdulaziz, să-l păstreze Dumnezeu. Dar Al Uloom este una dintre cele mai distinse universități private din Regat, orientată spre promovarea învățământului superior și investiții în capital uman susținut.

De la înființare, a contribuit în mod consecvent la absolvirea unui număr mare de studenți remarcabili, la reabilitarea tinerilor și la răspândirea cunoștințelor și a aplicațiilor, pentru a contribui la consolidarea națiunii și la reducerea nevoii unei piețe a muncii regenerabile. .

Universitatea caută contribuții pentru a-și dezvolta și îmbunătăți producția pentru a face față dezvoltării tehnice și științifice rapide, precum și aplicarea educației aplicate și a disciplinelor compatibile cu piața muncii. De asemenea, se lucrează la reabilitarea studenților de sex masculin și feminin pentru a fi calificați științific pe piața muncii, oferind în același timp un mediu încurajator pentru excelență, creativitate și succes. Universitatea își propune să obțină o identitate științifică bine stabilită, care să ofere un echilibru pozitiv între trei piloni: educație, cercetare științifică și servicii comunitare.

Locații

  • Riyadh

    Riyadh, Arabia Saudită

    Întrebări