Keystone logo
DEKRA Hochschule für Medien

DEKRA Hochschule für Medien

DEKRA Hochschule für Medien

Introducere

DEKRA | Hochschule für Medien este o universitate recunoscută de stat, acreditată de Wissenschaftsrat și cu sediul în Berlin-Friedrichshain.

Acesta oferă trei programe universitare de licență: Film și Televiziune, Jurnalism și Managementul comunicării și PR. Spectrul de oportunități de specializare este larg și variază de la designul media, comunicarea de marketing și psihologia comunicării la jurnalismul online, jurnalismul TV, moderarea și PR la regie, aparatul de fotografiat, producție, post-producție și audio.

Universitatea face parte din Rețeaua Academiei DEKRA, unul dintre cei mai mari furnizori de educație privată din Germania.

Importanța practică și o rețea puternică

Toate cursurile la DEKRA | Hochschule für Medien urmează o abordare orientată spre aplicație. Accentul se pune pe formarea practică a mass-mediei și a industriilor creative, pe baza predării științifice. Unul dintre modurile noastre de a asigura practica și învățarea pe tot parcursul vieții este prin colaborarea cu diverși parteneri: companii media, organizații non-profit și guvernamentale și alte instituții de învățământ.

Grijă intensivă și mediu atractiv de învățare

Oferim studenților noștri un serviciu personal care abordează în mod specific punctele forte și nevoile lor individuale. În plus, un mediu de predare și învățare plăcut și familiar este una dintre trăsăturile speciale ale universității. Prelegerile au loc în grupuri mici de studiu. În acest context, cadrele didactice acționează ca generatori de impulsuri care își încorporează experiența și expertiza din domeniul științei și al sectorului privat în studiile lor. Chiar și în afara prelegerilor, lectorii iau timp pentru întrebările elevilor noștri.

Ești important pentru noi - de la început

Cerință oficială pentru o diplomă de licență la DEKRA | College of Media este calificarea la intrarea în universitate (Abitur sau Fachhochschulreife) sau o formare profesională cu mai mulți ani de experiență profesională. Nu există numerus clausus (NC). În plus, nu trebuie depuse în avans dosare, filme, articole etc. Cel mai important pentru un studiu de succes aici este propria motivație: De aceea, acordăm o atenție deosebită unei informații detaliate și unei consultări individuale. Studiile de cazarmerie, ateliere, evenimente, consiliere de studiu personal sunt doar câteva din ofertele noastre regulate pentru studenții potențiali.

Beneficiile dvs. dintr-o privire

 • Studii aprobate de stat la o universitate stabilită
 • Excelentă predare cu profesori și lectori din domeniu
 • Consistența relevanței practice cu diverse proiecte
 • Rețea mare cu parteneri din domeniul mass-media, al afacerilor și al societății
 • Suport individual maxim - învățare intensivă în grupuri mici
 • O atmosferă de învățare deschisă și creativă
 • Acordarea de împrumuturi tehnice și pentru proiecte private
 • Nu există taxe ascunse - model de finanțare atractiv
 • Bilet semestru inclus
 • Locație centrală în inima orașului Berlin, cu legături excelente

Suntem acolo pentru tine personal

V-ar plăcea să știți mai multe despre un program de studiu, să aveți întrebări despre finanțare sau o universitate generală? Serviciul nostru de consiliere pentru elev este bucuros să vă ajute.

Cea mai bună înțelegere pe care o aveți direct pe site. Prin urmare, invităm cu căldură pe viitorii studenți să participe la evenimentele noastre la universitate.

Locații

 • Berlin

  Ehrenbergstraße,11-14, 10245, Berlin

  Întrebări