Keystone logo
Delta State University

Delta State University

Delta State University

Introducere

Delta State University este o instituție publică care oferă un curriculum cuprinzător de licență și absolvent pentru aproximativ 3.500 de studenți care reprezintă toate statele și 50 de țări diferite. Zeci de programe de studii la nivel de licență oferă oportunități educaționale în colegiile de arte și științe, afaceri și educație și în Școala de asistență medicală Robert E. Smith. Programele postuniversitare la nivel de master, specialist educațional și doctorat oferă pregătire avansată într-o gamă largă de discipline.

Recunoscându-și începutul ca colegiu de profesori, Universitatea susține excelența în educarea profesorilor, continuând în același timp să extindă ofertele în programe de studiu tradiționale, precum și unice. De la disciplinele de bază, cum ar fi artele, științele umaniste și științele, la programe unice, cum ar fi aviația comercială, Delta Music Institute și programul recunoscut la nivel național pentru tehnologia informației geospațiale, universitatea se angajează să răspundă nevoilor în evoluție ale studenților pe care îi deservește. .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Cleveland

    West Sunflower Road,1003, 38733, Cleveland

    Întrebări