Keystone logo
DePauw University

DePauw University

DePauw University

Introducere

DePauw este un loc care atrage un anumit tip de persoană. O persoană cu multe talente și dorința de a conduce. O persoană care va găsi succes în orice rol sau disciplină pe care o caută. Promitem cursuri mici, predare inovatoare și accent pe gândirea liberă și dialog. Este o promisiune care permite studenților să aibă impact asupra lumii chiar înainte de a părăsi campusul. 30% din studenții DePauw se angajează în cercetări din lumea reală cu membrii facultății și îi încurajăm pe studenți să efectueze două sau mai multe stagii în timpul petrecut aici. DePauw ocupă locul 10 în topul producătorilor de afaceri și al oamenilor de știință Fulbright. Și 94 la sută dintre studenții noștri au un loc de muncă sau intenționează să urmeze un absolvent, un serviciu sau un program de burse înainte de absolvire. Așa numim Succes Neobișnuit.

DePauw este un colegiu de arte liberale pe deplin rezidențial, ceea ce înseamnă conversații ireversibile de la masa seminarului la sala de mese la salonul studenților. Studenții se angajează în aventuri de colaborare cu personalul și facultatea, membrii comunității locale și absolvenți, și colegii din cămine, formând conexiuni pe tot parcursul vieții și parteneriate de impact care se extind adesea în cariera lor.

DePauw te pregătește pentru o viață cu sens și mijloace; vă permitem să vă alăturați legiunilor de absolvenți care sunt lideri de care are nevoie lumea. Profesori extraordinari vă vor învăța în clase mici, captivante, vor trăi și vor studia împreună cu colegii a căror diversitate îmbogățește comunitatea și vă vor sprijini pe măsură ce vă urmăriți pasiunile academice și experiențiale.

DePauw University dezvoltă lideri de care are nevoie lumea, printr-un angajament neobișnuit față de artele liberale.

Experiența de învățare și de viață diversă și incluzivă a lui DePauw, distinctivă prin angajamentul său intelectual riguros și oportunitățile sale de învățare globale și experiențiale, duce la o viață cu sens și mijloace. DePauw pregătește absolvenți care susțin și creează schimbări pozitive în comunitățile lor și în lume.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Greencastle

    South Locust Street,313, 46135, Greencastle

    Întrebări