Keystone logo
© DIDI
Dubai Institute of Design and Innovation

Dubai Institute of Design and Innovation

Dubai Institute of Design and Innovation

Introducere

Institutul de Design și Inovare din Dubai (DIDI) este o universitate de ultimă generație și un cămin pentru gânditori, designeri și inovatori creativi.

Situat în Dubai, o destinație globală de top pentru inovație, DIDI Dubai oferă prima diplomă de design multidisciplinar din regiune, la intersecția a trei piloni educaționali: alfabetizare vizuală, fluență tehnologică și competență strategică.

Pentru DIDI, designul și inovația sunt cheile succesului în prezent. Universitatea le permite studenților să creeze și să conceapă soluții care să adauge valoare și să remodeleze viitorul, din punct de vedere social, digital și creativ.

Institutul de Design și Inovare din Dubai este licențiat, iar programul său de licență în design este acreditat de către Comisia pentru acreditare academică (CAA) a Ministerului Educației din Emiratele Arabe Unite, iar programul de studii a fost dezvoltat în parteneriat cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și cu Școala de Design Parsons de la The New School din SUA.

Institutul de Design și Inovare din Dubai (DIDI) este o universitate privată non-profit, acreditată de Ministerul Educației din Emiratele Arabe Unite, care oferă prima diplomă integrată de licență în design din regiune. Diploma permite studenților să își personalizeze traseul de studiu prin asocierea a două dintre cele patru discipline: Design de produs, Design multimedia, Design de modă și Managementul strategic al designului.

Institutul de Design și Inovare din Dubai (DIDI) este o universitate de ultimă generație și un cămin pentru gânditori, designeri și inovatori creativi.

Situat în Dubai, o destinație globală de top pentru inovație, DIDI Dubai oferă prima diplomă multidisciplinară de design din regiune, la intersecția a trei piloni educaționali: alfabetizare vizuală, fluență tehnologică și competență strategică.

O diplomă în design și inovare Pentru tine

 • Designul de produs este crearea și dezvoltarea de idei prin procese care conduc la noi produse pentru aplicații și utilizări umane.
 • Designul multimedia este comunicarea de date și povestiri exprimate prin design vizual, prezentare și interacțiune.
 • Designul de modă este arta și aplicarea principiilor de design aplicate la îmbrăcăminte și accesorii.
 • Managementul strategic al designului este aplicarea designului centrat pe om și a principiilor designului orientat spre viitor pentru a consolida și a crește inovația și competitivitatea în orice industrie.

Admitere

Proces și cerințe

When to Apply

 • Admiterea academică de toamnă începe în septembrie
 • Primăvara academică începe în ianuarie

Politica și regulile de admitere

 • Politica generală de admitere la DIDI depinde de mai multe variabile și factori, cum ar fi absolvirea a 12 ani de școlarizare și un test de competență în limba engleză
 • Atunci când aplică pentru gradul de licență în design, indiferent dacă este axat pe Design de produs, Design multimedia, Design de modă sau Managementul designului strategic, candidații trebuie să prezinte cererea lor împreună cu toate documentele justificative necesare.

Required Documents

 • A completed online application form
 • Foaia matricolă de liceu sau certificate de examen din ultimii trei ani de liceu
 • Test de competență în limba engleză recunoscut, promovat la nivelul minim necesar (IELTS academic, TOEFL iBT sau EmSAT engleză)
 • O declarație personală de 500 de cuvinte care descrie interesele academice ale solicitantului, motivația pentru studiul designului, orice experiență anterioară de design, interesele în afara sălii de clasă și aspirațiile de carieră.

Reținând că toți solicitanții trebuie să solicite echivalența Ministerului Educației din Emiratele Arabe Unite pentru certificatele lor de liceu odată ce absolvă liceul.

Burse și finanțare

Trimiteți cererea online, primiți o ofertă condiționată și plătiți Depozitul de rezervare a locului pentru a fi eligibil pentru a aplica pentru o bursă.

Bursele sunt acordate de la caz la caz. Vă rugăm să contactați echipa de admitere pentru mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate sau pentru a trimite o cerere de bursă.

Mărturii studențești

Viața în campus și facilități

Campusul DIDI este situat în înfloritoarea Dubai Design District (d3), centrul de design din regiune și un amestec pentru cei mai buni designeri și creatori din lume. Campusul DIDI încorporează un spațiu de studio „mega”, care permite natura interdisciplinară a curriculumului.

Mediul de învățare în plan deschis încurajează colaborarea și un ciclu continuu de învățare.

Mediul DIDI are avantajul unui campus urban, integrat perfect cu comunitatea de design plină de viață din inima d3, oferind studenților o zonă dinamică și plină de viață de studiouri de design și showroom-uri, facilități și facilități, o varietate de evenimente creative și seminarii, și activități pe tot parcursul anului, inclusiv Dubai Design Week și Art Dubai.

Spațiile educaționale sunt concepute pentru a maximiza potențialul cursanților vizuali. Din acest motiv, principalul nostru spațiu de învățare este studioul, care se bazează pe deschidere și linii vizuale directe, astfel încât cursanții să se angajeze imediat, să colaboreze și să facă schimb de cunoștințe cu colegii și profesorii lor și să-și îmbunătățească oportunitățile de învățare la fiecare nivel.

Studio de modă

Acesta este spațiul în care studenții participă la cursurile, studiourile și atelierele de modă și ajung să își pună în practică învățările prin crearea și dezvoltarea colecțiilor de modă la fața locului.

Fab Lab

Acest spațiu de ultimă generație este o aplicație a conceptului global Fab Lab dezvoltat la Massachusetts Institute of Technology (MIT). Aici studenții învață practic procesele de fabricație digitală și manuală și cum să-și materializeze viziunea.

Multimedia Lab

Laboratorul Multimedia este echipat cu cele mai recente și cele mai esențiale hardware și software care pot gestiona orice aplicație, de la grafică digitală avansată la modelare și randare 3D, permițând studenților să-și conceptualizeze proiectele fără probleme.

Library

Studenții și membrii facultății pot accesa biblioteca pentru a achiziționa resurse digitale și tipărite, pentru cercetare, studiu sau predare.

Biblioteca include, de asemenea, o bibliotecă de materiale și o bibliotecă vie (bibliotecă) - o bază de date activă a districtului de design Humans of Dubai (d3).

Clubs

Cluburile studențești sunt o modalitate excelentă pentru studenți de a interacționa, de a-și împărtăși pasiunea, de a se relaxa de la studiu și de a se angaja în activități extracurriculare.

Acoperind diverse interese și hobby-uri, unele dintre cluburile actuale sunt Clubul de Volei, Clubul de șah, Clubul de fotografie și Clubul de tricotat, pentru a numi doar câteva.

Locații

 • Dubai

  Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor, , Dubai

Întrebări