Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Introducere

Since1869, Universitatea Dillard a fost angajat pentru a oferi studenților, cu o calitate de patru ani de învățământ de arte liberale. Dillard este o universitate pe deplin acreditat privat, punct de vedere istoric negru. În 2010, US News & World Report clasat Dillard printre natiunile Top 10 HBCUs, pe baza studiilor universitare complete. Dillard, de asemenea, a fost acordat un Top 10 în 2010 pentru școlile de arte liberale din categoria de mobilitate socială de la Washington lunar.

Piatra de temelie a Gentilly comunitare New Orleans, universitatea sta pe un campus frumos și senină de 55 de acri, plin cu semnătură vii arbori de stejar și un amestec de clădiri istorice și facilități moderne.

elevii Dillard du-te pe la unele dintre cele mai bune școli absolvent din lume. Dillard are in prezent absolventii care studiază la Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins si London School of Economics, printre altele. Universitatea Dillard este, de asemenea, singura universitate din Statele Unite, care este un partener în Fundația Melton. studenții Dillard care devin Melton Fellows participa la formarea interculturală, dezvoltarea leadership-ului, precum și de educație la nivel mondial, prin simpozioane, călătorii, activități on-line, subvenții pentru proiecte și servicii sociale. țările gazdă includ China, Chile, Germania, India și Statele Unite ale Americii.

Dillard Repere:

In urma uraganului Katrina, Dillard complet restaurate și renovate 32 de clădiri campus și trei off-campus complexe rezidentiale, si a construit doua noi * LEED ® înregistrat (Leadership in Energie si mediu Design) clădiri: a școlilor profesionale și de Stiinte Building, iar Student Union si Sanatate & Wellness Center. În 2010, Dillard intrat într-un parteneriat cu New Orleans Recovery School District pentru un nou program de formare a cadrelor didactice, care ar putea revolutiona formarea cadrelor didactice din New Orleans si, probabil, să servească drept model pentru programe in intreaga tara. programul de fizică Dillard a achiziționat un sistem de $ 1.8 milioane cu laser de impulsuri, care permite elevilor să efectueze cercetări la nivel de absolvent. program de asistenta medicala foarte apreciata de Dillard a fost primul de acest gen din Louisiana. Dillard oferă 22 specializări academice în șapte departamente și școli. raportul elev-facultate Dillard este de 11 la unu. Universitatea Dillard are una dintre puținele divizii Student de succes in natiune, un model care se concentreaza pe recrutarea, păstrarea și susținerea studenți.

Absolvenții de Dillard reprezintă o gamă largă de lideri la nivel mondial de mare succes în domenii variind de la medicină și drept, la învățământul superior și de afaceri internaționale, pentru arte și divertisment.

Misiune și Viziune Misiunea Dillard Universitatea este de a produce absolvenți care excelează, devin lideri mondiali, sunt în mare parte educați, conștienți cultural și preocupat de îmbunătățirea condiției umane. Printr-o abordare extrem de personalizată și centrată pe învățare, studenții Dillard sunt în măsură să îndeplinească cerințele competitive ale unei societăți diverse, la nivel mondial și avansate tehnologic.

Pilonii strategice Dillard Universității

Universitatea Dillard va fi o universitate de licență privată premier în regiune și în lumea istoric Negre Colegii și universități. Universitatea Dillard se va extinde în mod selectiv în studii postuniversitare, bazându-se pe cele mai bune programe sale, care reprezintă viitoarele proiecții ale nevoilor de forță de muncă. Universitatea Dillard va creste si de a spori angajamentul de a și producția de calitate, utilă de cercetare. Universitatea Dillard va infuza globalizarea în curriculum-ul său, astfel încât acesta se extinde aria de acoperire a altor limbi, culturi și țări. Universitatea Dillard va demonstra angajamentul față de succesul tuturor elevilor. Universitatea Dillard va dezvolta formarea de conducere studenților și oportunități educaționale îmbogățite în afara sălii de clasă pentru a oferi un mediu echilibrat, ca parte a experienței colegiu. Universitatea Dillard va continua să atragă și absolvent talentați studenți africani americani, in timp ce primitoare pe cei dintr-un mediu divers, care pot beneficia de experienta unica le oferim. Universitatea Dillard va demonstra angajamentul față de tehnologie ca materie, un instrument de predare și bazele sistemelor interne, care sunt eficiente, fiabile și rentabile. Universitatea Dillard va arăta integritate fiscală, cu sisteme de responsabilitate și stabilitate financiară și profesională. Universitatea Dillard vor fi angajate în revitalizarea casei sale, New Orleans. Universitatea Dillard va dezvolta și să promulge practicile relative la ecologizarea campusul sale și promovarea durabilității mediului. Universitatea Dillard va dezvolta un Gulf Coast Centrul pentru Politici Publice.

Locații

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Întrebări