Keystone logo
Diné College

Diné College

Diné College

Introducere

Diné College este prima instituție colegială controlată și acreditată din punct de vedere tribal din Statele Unite. Înființat în 1968 ca Navajo Community College, ulterior a fost redenumit Diné College . Națiunea Navajo a căutat să creeze o instituție de învățământ superior care să încurajeze tinerii Navajo să devină membri contribuabili ai Națiunii Navajo și ale lumii.

Sub conducerea unui comitet de regenți format din opt membri, numit de președintele națiunii Navajo și confirmat de Comitetul pentru educație pentru sănătate și servicii umane al Consiliului națiunii Navajo, Colegiul își continuă obiectivele pentru succesul studenților.

Astăzi, Diné College servește o populație de studenți predominant navajo din cele 27.000 de mile pătrate ale națiunii Navajo, care se întinde în statele Arizona, New Mexico și Utah. Colegiul oferă cursuri de educație generală care oferă studenților o experiență de înaltă calitate în timp ce câștigă diverse certificate, precum și programe de diplomă asociată și de licență în domeniile importante pentru dezvoltarea economică, politică, de mediu și socială a națiunii Navajo.

Locații

  • Tsaile

    Tsaile, Statele Unite ale Americii

    Întrebări