Keystone logo
Diploma University of Applied Sciences Licență în informatică pentru afaceri în științe
Diploma University of Applied Sciences

Licență în informatică pentru afaceri în științe

7 Semesters

Germană

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 257 / per month *

Învățământ la Distanță, În campus

* Învățare la distanță: 257,00 € / lună

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

informatik

Diploma de licență în Administrarea afacerilor = "IT poate fi finalizată ca învățare la distanță parțială, cu prelegeri la clasă în locațiile Berlin, Friedrichshafen, Kassel, Leipzig și Munchen. În această formă de studiu, prelegerile au loc în aproximativ 12 sâmbătă pe semestru.

În plus, cursul de învățare la distanță în administrarea afacerilor = „informatică” poate fi luat ca un curs virtual de învățare la distanță, cu prelegeri online, în special pentru studenții cu timp parțial, această formă de studiu oferă o posibilitate în mare măsură independentă de locație de formare suplimentară, cu cea mai mare flexibilitate posibilă.

Un curs pur față în față în programul de licență în Business Old = "IT poate fi luat în locația Bad Sooden-Allendorf.

Licența în știință (B.Sc.) în Informatică de Afaceri califică absolvenții pentru o diplomă de master ulterioară, de exemplu pentru master în MBA la Universitatea Diploma.

Licență în Administrarea afacerilor = "informatică

Gradul de administrare a afacerilor = "informatică cuprinde planificarea științifică, dezvoltarea și utilizarea sistemelor de informații și comunicații. Administrarea afacerilor și informatică, precum și sub-domeniile ingineriei și dreptului sunt combinate pentru a forma un subiect interdisciplinar.

Gradul în managementul afacerilor = „informatică include cunoștințe de specialitate pentru analizarea și optimizarea sistemelor informaționale pentru procesele de afaceri din societatea informațională modernă. Aceasta include pregătirea pentru Industry 4.0, date mari și„ internetul lucrurilor ”.

Prin alegerea unuia dintre cele trei domenii obligatorii de bază ale e-business, inginerie software sau sisteme inteligente de baze de date , este posibilă o diferențiere și specializare individuală și legată de piața muncii în cadrul cursului.

Wirtschaftsalt = "IT în practică

Finalizarea cu succes a diplomelor de licență în învățământ la clasă sau la distanță deschide o gamă largă de perspective de carieră pentru absolvenți. În toate domeniile în care există un nivel ridicat de IT, se utilizează economia de afaceri = "tehnologia informației", cum ar fi în departamentele IT sau, de asemenea, în departamentele de afaceri cu domenii distinctive în tehnologia informației.

Profesiile de dezvoltator de aplicații și analist de sisteme sunt printre cele mai importante profesii în domeniul de bază al tehnologiei informației pentru absolvenții studiilor de afaceri.

perioada normală

Învățământ la distanță: 7 semestre / 180 ECTS

Perioada actuală de studiu poate fi extinsă gratuit pentru până la 4 semestre pe durata standard de studiu.

acreditare

Acreditarea cursului de către agenția de acreditare AQAS eV

taxele de școlarizare

Învățare la distanță: 257,00 € / lună (total 11.459,00 € plus taxa de examinare unică de 665,00 €)

formularul de studiu

Studiu de admitere sau învățământ la distanță. Cursul de învățământ la distanță are loc alternând între auto-studiu cu cărți de studiu și seminarii de sâmbătă (aproximativ 12 sâmbete pe semestru) la unul dintre numeroasele noastre centre de studiu la nivel național sau online în "sala de conferințe virtuală" a campusului DIPLOMA Online.

cerinţe de admitere

Diploma generală de admitere universitară, Fachhochschulreife, a trecut examenul de masterat sau în conformitate cu regulamentul privind accesul la învățământul superior din statul Hesse, adică fie finalizarea unei formări de carieră de cel puțin 400 de ore, o școală tehnică sau o academie vocațională sau administrativă sau o examinare finală într-o ocupație de formare recunoscută de stat, cel puțin 2 ani de muncă și un examen de admitere la universitate separat.

Pentru informații suplimentare privind calificările speciale, vă rugăm să contactați DIPLOMA Hochschule. Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele menționate mai sus pot participa inițial la curs ca auditori oaspeți, în cazul în care autorizația de acces este într-o limită maximă. 2 semestre.

Pentru gradele străine, trebuie demonstrată echivalența pentru admitere.

declaraţii

Bachelor of Science (B.Sc.)

Absolvenții primesc o diplomă de licență și o diplomă, precum și o Supliment de Diplomă scrisă în limba engleză și o transcriere a înregistrărilor, care le identifică pe plan internațional ca academicieni cu diplomă de licență.

domenii majore de studiu

E-Business

Obiectivul obligatoriu de alegere a e-business în programul de licență în Business Old = "informatica (B.Sc.) cuprinde trei module

 • Aplicații de comerț electronic
 • Dezvoltarea aplicațiilor pentru e-business
 • Proiect de e-business

Din punct de vedere al e-business, accentul este pus pe dezvoltarea și planificarea proiectelor de aplicații de e-business. În consecință, cunoștințele învățate sunt aprofundate și implementate într-o lucrare individuală de proiect.

Inginerie software

Aria obligatorie de bază a ingineriei software în programul de licență în Business Old = "informatica (B.Sc.) cuprinde trei module

 • Specializare în inginerie software
 • Management de proiect software
 • Proiect software

Accentul se concentrează pe aprofundarea tehnologiei software moderne cu metode adecvate de gestionare a proiectelor. Cunoștințele obținute sunt aprofundate și consolidate într-un proiect software individual.

Sisteme de baze de date inteligente

Obiectivul electiv obligatoriu pe sistemele de baze de date inteligente din programul de licență în Business Old = "informatica (B.Sc.) cuprinde trei module

 • Depozitare de date
 • Minerirea datelor
 • Proiectați sisteme de baze de date inteligente

Concentrația în acest accent se pune pe tema „big data” și tehnici moderne pentru a trata sistematic și profitabil cantitățile mari de date din societatea internetului. Cunoștințele dobândite sunt aprofundate și implementate într-un proiect individual de bază de date.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • BSc onorează securitatea cibernetică și criminalistica digitală
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
 • Licențiat în Ingineria Calculatoarelor și Securității Cibernetice
  • Chicago, Statele Unite ale Americii
 • Bachelor of Science in Network Security
  • Växjö, Suedia