Keystone logo
Didyasarin International College

Didyasarin International College

Didyasarin International College

Introducere

Invest inteligent pentru Great-ti Viitorul Didyasarin Colegiul International (dric) este primul colegiu internațional privat în sudul Thailandei. Colegiul este situat în Hat Yai City, zona urbanizată și comercial semnificativ, în care granița cu Malaezia este de 45 de kilometri, iar Aeroportul International este de orașul 15 km. Costul de trai aici este rezonabil și tentant (aproximativ 225 USD pe lună), semnificativ mai mică decât ceea ce a Bangkok și Chiang Mai, desigur. Localnici binevoitori și prietenoși sunt primitoare oameni străini să se alăture acestui societate multiculturală!

Didyasarin Colegiul International (dric) este hotărât să contribuie și să răspundă la nevoile societății prin producerea de absolvenți de calitate și de cercetare ridicat. Misiunea noastra este de asemenea de a extinde serviciile academice comunităților, pentru a păstra de arte thailandeze și cultură sub administrarea eficientă și management participativ, împreună cu aplicațiile de inovații și tehnologii moderne. Dric a urmărit să fie nu numai o instituție care oferă învățământ superior pentru comunitate, dar subliniază, de asemenea, pe elevi să utilizeze cu grijă gândurile, cunoștințe, și capacitatea într-o lumină drept. Dric străduiește de a produce absolvenți profesionale pentru binele societății cu cea mai mare educației și cercetării, precum și servicii pentru comunitățile cu aplicatii de inovații și tehnologii moderne. În prezent, dric acordă 200 de burse pentru studenții eligibile pentru a sărbători 20-a aniversare. Dric este un colegiu de alegere a studenților să se înscrie în și de a dobândi o educație adecvată pentru a deveni un individ cunostinte si experienta. Absolvenți dric ar contribui la crearea și dezvoltarea societății. Sunteți bineveniți să vină și să se alăture cu noi!

Experiența de învățare interesant! Dric oferă tuturor elevilor cu "programe de mobilitate pentru studenți", în care elevii au posibilitatea de a studia într-o altă țară timp de până la un an! Acesta este timpul pentru studenți de a explora o altă cultură și experiențele de învățare! De asemenea, "Education Program de cooperare", pentru toți elev de a experimenta viața practică de lucru înainte de absolvire. Programul, cunoscut ca un "co-op", prevede credite academice pentru o experiență de locuri de muncă structurate. Programul ajută la îmbunătățirea abilităților profesionale și experiență elevilor în adaptarea în mod corespunzător teorii în practică. Acesta este de a lua pe noi importanță în a ajuta tinerii să facă inițiative de învățare experiențială!

"Dric are drept scop de a produce absolvenți de standarde internaționale ca cetățeni lumii, care sunt echipate cu caracter moral și etic puternic, și capabilități excepționale, și care sunt capabili să răspundă la schimbările rapide și nevoile în regional socio-economic. Absolvenți dric sunt cei care știu cum să gândească, să susțină valorile morale, și să aibă succes. "

Locații

  • Hat Yai

    125/502 Polpichai Rd.

Întrebări