Keystone logo
Duna International College Budapest

Duna International College Budapest

Duna International College Budapest

Introducere

Duna este un colegiu internațional din Budapesta-Ungaria, în inima Europei, înființat în 2010. Colegiul a fost înființat și funcționează în asociere cu profesori renumiți de la universități de stat maghiare. Colegiul Duna desfășoară programe pregătitoare pentru solicitanții care doresc să-și continue studiile la universitățile partenere din Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Italia, Marea Britanie, SUA și Canada în 2 Pathways diferite numite DRC și TRC.

Campusul nostru este situat în Budapesta; una dintre cele mai frumoase capitale este Europa. Colegiul întâmpină studenți din întreaga lume. Acest campus internațional a fost înființat pentru a crea o diferență și o amploare în educație și formare. Sute de studenți vin în Ungaria să studieze în diferite domenii în fiecare an. Acești studenți au medii academice diferite, iar colegiul nostru oferă cursuri pregătitoare pentru a pregăti acești candidați pentru studiile viitoare și pentru a-i echipa cu noi discipline de studiu. Solicitanții care se alătură programelor noastre de formare vor avea ocazia să fie acceptați în diferite universități.

Ne instruim nu doar pentru a pregăti candidații să fie acceptați la universități și să-și promoveze examenele de admitere; dorim să creăm o cale exactă de succes și progres în viață. Oferim o gamă largă de posibilități în învățământul superior, împreună cu noi tendințe în predare și învățare care formează structura și principiile planului nostru de formare.

Locații

  • Budapest

    Szilágyi Dezső tér,2, 1011, Budapest

    Întrebări