Keystone logo
Duoc UC

Duoc UC

Duoc UC

Introducere

intst4

UC despre Duoc

Duoc UC este o organizație non-profit, instituție privată de învățământ superior. Noi oferim doi ani și jumătate de an Programe Tehnice și Programe Profesionale de patru ani. În 2010, am primit un 7 din 7 ani de acreditare instituțională de la Agenția Națională de Acreditare, care atesta calitatea proiectului nostru educațional și relevanța acestuia în rândul instituțiilor de învățământ superior din țara noastră.

Doar trei instituții de învățământ superior din Chile au fost acordate această distincție. Duoc UC este singurul institut profesional, alături, Pontificia Universidad Católica de Chile și Universidad de Chile, cele mai importante două universități din țară, pentru a fi primit vreodată această recunoaștere.

Suntem, de asemenea, o parte din Chile Learn: un consorțiu format din 21 de instituții de învățământ superior din Chile, care lucrează împreună, cu sprijin din partea guvernului chilian pentru a spori promovarea de Chile ca destinație pentru studenții internaționali care aleg țara noastră de a trăi experiența de a studia în străinătate.

intst2

Istoria noastră

Duoc UC a fost infiintata in anul 1968 de către un grup de studenți la prestigiosul Pontificia Universidad Catolica de Chile, cu ajutorul profesorilor și a sindicatelor, să ofere cursuri de formare pentru lucrătorii -collar albastre care nu aveau acces la învățământul universitar. În 1973 "Fundacion Duoc" a fost creat pentru a obține independența managerială și financiară de la Universitate, acest proces de privatizare a fost finalizat în 1974. În 1981 Professional Institute Duoc și Duoc Centrul de Formare Tehnice au fost create sub umbrela acestei fundatii. În 1982 Ministerul Educației a recunoscut în 1983 centrul de pregătire tehnică a institutului profesional și. Duoc UC rămâne o parte a retelei Pontificia Universidad Catolica de Chile.

intst1

De ce ar trebui să aleg Duoc UC?

Duoc UC este una dintre cele mai importante instituții de învățământ din Chile. În 2010, am primit o acreditare instituțională 7 din 7 din Comisia de Acreditare Națională (Comisión Nacional de Acreditación), care atesta calitatea proiectului nostru și relevanța acestuia în rândul instituțiilor de învățământ superior din țara noastră. Doar trei instituții de învățământ superior din Chile au această distincție. Duoc UC este singurul institut profesional, alături de cele mai importante două universități din țară.

Studenții noștri viitori sunt capabili de a alege unul din programele noastre de 82 tehnice și profesionale de gradul prin intermediul a 9 școli de peste 16 campusuri în Santiago, Concepción (la sud de Chile), Viña del Mar si Valparaíso (cartierul istoric al Seaport orașului Valparaíso este un UNESCO Patrimoniul mondial). Infrastructura noastra include peste 130 de laboratoare și ateliere de lucru. Alte echipamente pentru disponibile este disponibil pe o suprafață echivalentă cu 712,385 ft².

Duoc UC ofera programe educationale "centrate pe industrie", prin intermediul său de 2 ani "tehnic" și 4 grade "profesionale" de-a lungul anului. Acesta oferă un mediu stimulativ și facilități de stat-of-the-art de învățare pentru a deschide calea pentru succesul academic.

intst3

Oferta noastră academică

School of Business și Administrarea

Duoc UC oferă o pregătire tehnică și profesională alternativă variată și versatil în disciplinele de management și de afaceri. Scoala de Business si Administrarea Duoc UC dezvoltă întregul potențial al studenților lor, fie să lucreze pentru companii private sau să se angajeze pe propriile lor asociații.

Scoala de Comunicare

În aceste zile, suntem foarte comunicate și conectate între ele prin diferite platforme: media, rețele sociale și dispozitive mobile ne leagă de 24 de ore pe zi, pentru oameni din întreaga lume.

Duoc UC Scoala de Comunicare transmite o gamă largă de studii care vor transforma elevii în profesioniști de înaltă calificare, care pot înțelege și implementa comunicații în diferite limbi și forme de exprimare.

Școala de Construcții

Duoc UC Scoala de constructie ofera o gama larga de domenii de studiu, care din primul an de studiu incorporeaza cele mai noi tehnologii în sălile de clasă, ateliere, echipamente de laborator și de sprijin de calculator, pentru a permite studenților să dezvolte toate abilitățile lor tehnice.

School of Design

Proiectare pot fi găsite peste tot: în produsele pe care le folosim, containerele care să protejeze produsele alimentare, în spațiile ne populează, în limbile de comunicare cu care interacționează, și chiar și în serviciile pe care le folosim zilnic. Astăzi, design-ul este transversal parte a tot, și există mai multe industrii și sectoare economice care să genereze valoare prin colaborarea cu profesioniști de design.

Școala de Design pregătește specialiști de proiectare, care prin intermediul unor legături internaționale puternice și o viziune de inovare socială se poate realiza o dezvoltare completă.

Scoala de Inginerie

Pentru a face față marilor provocări ale secolului XXI formarea capitalului uman specializat în subiecte critice pentru dezvoltarea societății noastre, cum ar fi energia, transportul și minerit, este necesară. Cei instruiți în aceste domenii trebuie să aibă cunoștințele, aptitudinile și atitudinile (abilități de lucru), în scopul de a face proiecte devin reale și să ajungă la dezvoltarea țărilor, în timp ce încorporează, de asemenea, aptitudini tehnologice și interpersonale.

Școala de Inginerie oferă studenților Duoc UC cu formare și inginerie grade tehnice în domeniul întreținerii, mașini și minerit, energie electrică și de automatizare, precum si tehnologii mecanice Automotive și Autotronics.

Școala de Tehnologia Informației și Telecomunicații

In ultimele decenii, lumea a suferit o transformare profundă. Dezvoltarea tehnologică, în special în domeniul TIC, nu și-a schimbat doar viața noastră de zi cu zi, dar a creat o lume nouă, care nu ar fi putut fi imaginat inainte.

Într-un mediu deschis și globalizată, care promovează inovația și tehnologia noduri de schimb, Scoala de Informatica si Telecomunicatii la Duoc UC cauta sa antreneze oameni care vor fi liderii lumii de mâine, capabili să transforme realitatea noastră într-o lume care îmbogățește viața oamenilor și a societate în general.

Școala de Resurse Naturale

Școala de Resurse Naturale ofera diverse cursuri care vizează realizarea unui echilibru între nevoile umane și utilizarea resurselor naturale.

Scoala de Sanatate

Scoala de Sanatate la Duoc UC oferă o carieră cu o viziune umană, modernă, dinamică, inovatoare și decisivă a problemelor de sănătate, cu o bază etică puternică și folosind cele mai moderne centre de simulare clinice ale țării. Școala oferă, de asemenea, instrumente care permit studenților să devină cel mai bun specialist în domeniu.

Scoala de Turism

Turismul astăzi în Chile, iar lumea a cunoscut o creștere puternică, generând diferite tipuri de activități, de la exterior și eco-turism, care lucrează la bordul unei croazieră, în sectoarele culinare și gastronomice sau în aeroporturi și hoteluri, printre altele.

elevii Duoc UC va dezvolta competențe lingvistice în limba engleză și portugheză, lucrează cu instrumente tehnologice legate de turism, precum și experiența satisfacția unui "loc de muncă bine făcut", văzând zâmbetul de clienți mulțumiți.

Locații

  • Santiago

    Padre Alonso de Ovalle 1586, Santiago, Región Metropolitana, , Santiago

Întrebări