Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Earlham College

Earlham College

Earlham College

Introducere

Earlham este un colegiu național de arte liberale cu o reputație de predare excelentă și pregătirea studenților pentru a face o diferență profundă pozitivă în lume.

Intelectual provocator

Studenții Earlham se preiau de propriile lor învățări și sunt pregătiți pentru succesul profesional și admiterea în programele de absolvire de top. Ei aleg din peste 40 de domenii de studiu și sunt predate de profesori dedicați. Clasele sunt mici, cu oportunități bogate de discuții, investigații și descoperiri.

Implicat la nivel global

Earlham se angajează să întâmpine studenți din întreaga lume. Studenții noștri provin din toate SUA și din alte 80 de țări. De fapt, Earlham se află pe locul 6 în rândul colegiilor naționale de arte liberale în procentul cel mai mare de studenți internaționali din campus, potrivit US News și World Report.

Preocupat social

Studenții Earlham au un sentiment de administrare în viața lor și cred în puterea și responsabilitatea lor de a schimba lumea, potrivit Colegiilor care schimbă viața: 40 de școli care vor schimba modul în care gândești despre colegii. Aproximativ 30% dintre absolvenții chestionați au raportat că cea mai mare parte sau toată munca lor a fost orientată către schimbările sociale.

Viitor regizat

Earlham se află pe locul 29 printre 1.306 instituții americane de învățământ superior pentru procentul de absolvenți care continuă să câștige un doctorat. În științele vieții, ocupăm locul 9 printre 1.341 de instituții. Cincizeci la sută dintre elevii din Earlham încep școala absolvită în termen de 10 ani de la absolvire.

Câteva realizări absolvenți în ultimii cinci ani

Admitere la:

 • Universitatea Columbia
 • Universitatea din Georgetown
 • Universitatea Harvard
 • Universitatea din Chicago
 • Universitatea din Michigan
 • Universitatea din Oxford (Marea Britanie)
 • Universitatea Uppsala (Suedia)

Serviciul pentru programe precum:

 • Americorps
 • Anul orașului
 • Corpul de pace
 • Quaker Voluntary Service
 • Preda pentru America
 • World Teach

Cariere ca:

 • Medic rezident, Institutul neurologic Barrow
 • Proprietar / CEO, NetStuffers LLC
 • Director de programe, Junior Achievement
 • Geolog, statul Michigan
 • Coordonator relații internaționale, orașul Osaka
 • Biochimist, BP Biocombustibili
 • Asistent galerie, Școală de artă la Biserica Veche

Sprijin pentru cercetare sau lucrări umanitare de la:

 • Dotarea Carnegie
 • Proiecte Davis pentru pace
 • Grant Fulbright
 • Premiul serviciului public Huntington
 • Bursă pre-doctorală a Fundației Naționale a Științei
 • Bursa internațională pentru pace Rotary
 • Watson Fellowship

Declarația de misiune

Misiunea Earlham College , un colegiu independent, rezidențial, este de a oferi educația universitară de cea mai înaltă calitate în artele liberale, inclusiv științele, modelată de perspectivele distincte ale Societății Religioase a Prietenilor (Quakers).

O credință de bază a Prietenilor este că tot adevărul este adevărul lui Dumnezeu; astfel, Earlham subliniază căutarea adevărului, oriunde conduce această urmărire; lipsa de constrângere, lăsând dovezile să conducă căutarea; respect pentru conștiințele altora; deschidere către noul adevăr și, prin urmare, dorința de a căuta; veridicitate, integritate riguroasă în tratarea faptelor; aplicarea a ceea ce este cunoscut pentru îmbunătățirea lumii noastre.

Pentru a oferi educație de cea mai înaltă calitate, cu aceste sublinieri, misiunea Earlham necesită selecția unei facultăți deosebite și îngrijitoare, angajată să creeze un mediu de învățare deschis, cooperant. Colegiul prevede sprijinul continuu și dezvoltarea acestei facultăți.

Procesul de predare-învățare de la Earlham este format dintr-o viziune a educației ca un proces de trezire a „profesorului dinăuntru”, astfel încât elevii noștri vor deveni cursanți pe viață. Studenții de la Earlham sunt încurajați să fie activi și să implice cursanți.

Colegiul oferă oportunități extinse studenților și facultăților de a interacționa între ei ca persoane, de a învăța unul de la celălalt într-o comunitate cooperativă, un aspect important al cărui lucru este cercetarea colaborativă a studenților / facultăților.

La Earlham College , această educație este continuată cu o preocupare pentru lumea în care trăim și pentru îmbunătățirea societății umane. Colegiul se străduiește să educe lideri sensibili din punct de vedere moral pentru generațiile viitoare.

Prin urmare, Earlham subliniază educația globală, rezolvarea pașnică a conflictelor, egalitatea de persoane și standarde morale înalte de conduită personală.

Conducere și guvernare

Earlham încurajează participarea deschisă din partea facultăților, administrației, studenților și personalului în procesele de guvernare. În conformitate cu moștenirea noastră Quaker, căutăm urechi deschise și minți deschise în timpul consultărilor și comitetelor și grupurilor de experți care să funcționeze prin consens în timpul luării deciziilor.

Anne M. Houtman, distinsă educatoare, om de știință, autor și lider de învățământ superior, a devenit a 20-a președinte a Earlham College și a Școlii de Religie Earlham la 1 iulie 2019.

Houtman a venit la Earlham de la Rose-Hulman Institute of Technology, unde a ocupat funcția de Provost și vicepreședinte pentru afaceri academice. Deține un doctorat de la Universitatea din Oxford în Zoologie și un master în Antropologie de la UCLA. A obținut diploma de licență în arte de la Colegiul Pomona. Houtman este un quaker și este prima femeie care a funcționat ca președinte al Earlham.

Anterior, Houtman a ocupat funcția de decan al Școlii de Științe ale Naturii, Matematică și Inginerie la California State University Bakersfield și ca șef și profesor la Thomas H. Gosnell School of Life Sciences de la Rochester Institute of Technology. La începutul carierei, a ocupat funcții de facultate la Universitatea de Stat din California Fullerton, la Universitatea Soka din America și la Colegiul Knox. A fost autoră numeroase manuale și articole pe teme științifice și pedagogice. Houtman este în prezent un administrator al Colegiului Colegiului.

Campus & Istorie

800 de acri campusul Earlham College include Earlham College și Earlham School of Religion. Aproximativ 1.200 de studenți studenți numesc acest campus umbrit de copac acasă.

În campus, studenții și vizitatorii vor descoperi o întindere de 600 de acri de păduri, pâraie, iazuri, câmpuri vechi și praie folosite pentru cercetarea științifică și recreere. Zonele naturale suplimentare sunt rezervate cercetării științifice, incluzând o pădure cu creștere veche și o conservă de stâncă.

În prezent, 94 la sută dintre studenți locuiesc în campusul într-una dintre cele opt săli de reședință sau peste 20 de case cu temă și prietenie.

Între 1998 și 2014, Earlham a extins, renovat și construit clădiri majore de campus - inclusiv universități, săli de rezidențe și facilități sportive - reprezentând o investiție de peste 40 de milioane de dolari.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Campus Fundal

Începutul istoric al lui Earlham în Richmond, Indiana, este înrădăcinat în Marea Migrare a Quakerilor din estul Statelor Unite, în prima jumătate a secolului al XIX-lea. Inițial, o școală co-educativă „selectă”, deschisă doar pentru prieteni, până în 1865, școala a acceptat studenți non-quaker și și-a angajat primul profesor non-Quaker în 1886. Astăzi, aproximativ 11% din facultatea Earlham și 12% dintre studenții săi identifică ca Quakers.

Locații

 • Richmond

  National Road West,801, 47374, Richmond

Întrebări