Keystone logo
East-West University

East-West University

East-West University

Introducere

East-West University are un loc unic printre instituțiile de învățământ superior din Chicago și din regiune. Est-Vest are unul dintre cele mai mari procente de studenți internaționali din orice școală de bacalaureat din țară.

Misiunea noastră este să urmărim excelența prin educație relevantă, eficientă și convenabilă - o oportunitate educațională egală pentru toate grupurile rasiale, etnice și socio-economice; Oferte de programe de arte și științe liberale și educație profesională profesională și profesională orientată către economia serviciilor din epoca modernă; Serviciu pentru omenire cu o perspectivă globală, multiculturală și orientată spre viitor.

East-West University educă pe studenți să participe la o societate globală. Un pionier în diversitate, Universitatea deschide porțile de oportunități academice și intelectuale pentru studenți de diverse medii, etnii și religii. Membrii facultății angajează studenții într-un studiu și cercetare riguroși, iar studenții își completează experiența în clasă cu experiență în medii profesionale.

Universitatea este înființată în primul rând pentru păstrarea, extinderea și integrarea și transmiterea cunoștințelor ființelor umane cu privire la sine, univers și Creatorul lor. Se străduiește să dezvolte în absolvenții săi înțelepciunea derivată din moștenirea umană, spiritul de cercetare care duce la descoperire și sentimentul de dăruire care se petrece în serviciul omenirii. Îi inspiră pe studenți să urmărească adevăruri naturale și supranaturale și să îmbibă dorința de a trăi o viață mai plină și mai fructuoasă.

Locații

  • Chicago

    South Michigan Avenue,816, 60605, Chicago

    Întrebări