Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Introducere

despre UEM

O educație UEM ajută elevii să descopere scopul lor în viață și să se pregătească pentru a face o diferență pentru binele comun, atât acasă, cât și în întreaga lume. cadre universitare riguroase UEM pune în evidență relațiile unu-la-unu cu profesori, conștientizarea inter-culturale, de îngrijire pentru creație și slujirea celorlalți.

UEM oferă programe universitare, postuniversitare și de seminar dintr-o perspectivă menonită anabaptiste într-un decor superb în frumoasa Shenandoah Valley.

Elevii să ia cursuri de la campusul nostru principal în Harrisonburg, Virginia; la site-ul nostru Lancaster, Pennsylvania; pe net; și în întreaga lume prin intermediul programului nostru bine-cunoscut cross-culturale.

Doar mărimea potrivită

UEM este suficient de mic încât să puteți obține cu ușurință să cunoască colegii și facultate în diverse programe. Profesori sunt mentori care vă cunosc personal și consiliază 1: 1. Puteți să vă implicați într-o varietate de activități, cum ar fi teatru, Asociația Studenților Guvernul, Ministerul de campus, sport intramural sau intre colegii, muzica si cor. Toate acestea oferă oportunități pentru a afla mai multe despre tine si de a dezvolta experiențe valoroase pentru CV-ul tau viitor.

Arte liberale

Ca un student, oricare ar fi majore, veți beneficia de valoarea unei educații de arte liberale. Angajatorii și școlile absolvent apreciază candidații cu o fundație de educație de arte liberale, deoarece acestea sunt gânditori critici bine rotunjite și capabile să rezolve probleme care au avut o expunere largă la probleme și idei de la mai multe discipline și societate.

Viață, după absolvire

absolvenți UEM câștiga mai mult decât un grad - care descoperă scopul lor în viață și să conducă organizațiile pe care le deservesc pentru binele comun. absolventii UEM sunt oameni de afaceri de succes, practicieni reflectorizante, și profesioniști. Mii de oameni au avut un impact semnificativ cu agențiile internaționale de servicii, cum ar fi menonită Comitetului Central și menonită Serviciul în caz de catastrofe, în plus față de alte programe de servicii bazate pe denominațional și seculare.

UEM alumna Leymah Gbowee este una dintre cele trei femei a acordat Premiul Nobel pentru Pace 2011. Leymah a început călătoria la UEM cu renume mondial noastre de vară Institutul și de consolidare a păcii a continuat să câștige un masterat în transformarea conflictelor.

Aproape 90% din absolvenții UEM care au răspuns la sondaje ale absolvenților găsit de lucru în domeniul lor de studiu într-un an de absolvire. Angajatorii angajeaza absolventi UEM la toate nivelurile din cauza moralei lor puternice și valori, respect față de ceilalți, dorința de a face o diferență, abilități de comunicare și de gândire critică, și încrederea în sine. Aflați mai multe despre succesul de licență după absolvire.

Ce este un menonită?

Nu familiarizat cu menoniți? Menoniți aparțin bisericilor istorice de pace. Mulți studenți UEM provin dintr-o tradiție credință menonită, dar majoritatea studenților UEM provin din alte tradiții religioase. Zeci de grupuri religioase sunt reprezentate în campus din întreaga lume. Această diversitate permite întâlniri interculturale în campus și în sălile de clasă.

Virginia și Pennsylvania

UEM are un campus principal și un site din Lancaster, Pennsylvania, ofera cursuri in locatii off-site-ul in ambele Pennsylvania si Virginia, si ofera multe clase (și două grade) on-line. Fie că ești la campusul nostru frumos în Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - aproape de două păduri naționale și Parcul Național Shenandoah - în sălile noastre de clasă înfloritoare în Lancaster, PA, sau la o biserică din Philadelphia, veți observa ospitalitatea și comunitate, care este atât de importantă pentru UEM.

UEM consideră ...

valorile de bază comune UEM sunt în centrul unei universități creștine ca nici o alta. student noastre, absolvent, seminar și alte programe pregăti studenții pentru a servi și să conducă la nivel global.

Comunitatea globală și de sensibilizare Cross-culturale

Trăim într-o lume din ce în ce mai conectată. Aici, ne întrebăm cum alegerile noastre îi afectează pe ceilalți de pe tot globul.

bine-cunoscut programul nostru cross-culturale - peste trei decenii vechi - este una dintre cele mai puternice programe de studiu cross-culturale din țară. Ea face parte din ceea ce face UEM o universitate creștină ca nici o alta.

Studiu cross-cultural - întotdeauna cu facultatea de veteran și a personalului - este o cerință pentru studenții UEM. O parte participă la programele de trei săptămâni, în comunitatea locală mai mare sau America de Nord. Unele petrece un semestru la Washington urban, DC, participând la stagii interesante. Alții petrece un semestru într-o altă parte a lumii, de multe ori din Orientul Mijlociu, Asia Centrală și de Est, America Latină, sau Africa.

Când ați călătorit în America Centrală, a vizitat câmpurile bob de cafea, și a rămas cu fermierii luptă, începe să înțeleagă imaginea de ansamblu. Sau când studiile inter-culturale, te duc la localitatea sud-african Soweto pentru a afla mai multe despre istoria și impactul persistent al apartheidului prima mana, sentimentul de empatie este aprofundat, împreună cu înțelegerea dvs. a lumii noastre inter-conectate.

Durabilitate și Stewardship

UEM a fost practica de durabilitate cu mult înainte de "verde" a devenit la modă. clădirile noastre eficiente energetic sunt unele dintre cele mai bune performante de colegiu din facilitățile de țară.

matrice nostru solar pe acoperiș Hartzler Biblioteca a fost cea mai mare instalatie solara din statul Virginia atunci când a fost instalat în 2010. grădina noastră campus prevede produce pentru sala de mese; deșeuri din sala compostabile de mese hrănește grădină. Viabilitatea este împletită în curriculum-ul pe mai multe niveluri.

Credință și Fellowship

Credința este importantă la UEM. Suntem toți împreună călătorim - deși ne-am putea lua diferite căi - spre adâncirea credinței noastre, învățând cum putem să trăim în acea zi credința în zi, și atingerea obiectivelor academice și profesionale.

Aproximativ o treime din corpul student este menonită. Zeci de culte și tradiții religioase, și mai mult de 30 de naționalități, fac parte din familia UEM.

Unele dintre dintre modalitățile de studenti conecta la Hristos în campus includ: capele pe tot parcursul săptămânii, sărbători duminică seara, închinare prin muzică, studii biblice în sălile de reședință și parteneri de rugăciune care doresc să vă sprijini pe tot parcursul anului tau. Ceilalți studenți se bucură de a fi parte dintr-o rețea de cursanți adulți care împărtășesc valori și obiective similare.

Serviciu pentru alții

Ajungand altora este importantă. La UEM, veți participa la serviciul comunității și poate chiar să-l schimba viata. Multe dintre absolventii face serviciul de voluntariat pentru un an sau mai mult după absolvire, sau chiar și pentru o durată de viață prin slujirea bisericească și în alte profesii de servicii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Întrebări