Keystone logo
Eastern Nazarene College

Eastern Nazarene College

Eastern Nazarene College

Introducere

Eastern Nazarene College este un colegiu de arte liberale creștin pe deplin acreditat și membru al Consiliului pentru colegii și universități creștine (CCCU), cu aproximativ 1.000 de studenți distribuiți în programe rezidențiale de studii universitare, postuniversitare și pentru adulți.

Amplasat într-un cartier rezidențial la câteva minute de centrul orașului Boston, pitorescul campus din New England al colegiului este o fereastră către lume. În timp ce profesorii noștri sunt lideri în domeniile lor, implicați activ în publicare și cercetare, aceștia sunt dedicați predării și îndrumării studenților într-un mediu favorabil, informat spiritual și de susținere academică.

Studenții sunt încurajați să călătorească, să se angajeze în proiecte de servicii și să participe la experiențe de stagiu ca parte a educației lor. Prin cursurile lor, experiențele de lucru din Boston și călătoriile de misiune în jurul lumii, studenții sunt provocați să-și deschidă mintea și inima, pregătindu-i pentru o viață de muncă și serviciu semnificativ pentru națiunea noastră și pentru lume.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Quincy

    East Elm Avenue,23, 02170, Quincy

    Întrebări