Keystone logo
Eastern University

Eastern University

Eastern University

Introducere

Universitatea de Est este o institutie non-profit, acreditată la nivel regional infiintata in anul 1925. De-a lungul istoriei noastre îndelungate, ne străduim să Treziți-LUMEA la practicile etice de afaceri prin formarea viitorilor lideri fundamentate în credință, rațiune și dreptate.

Relevanţă

La Universitatea de Est, noi nu credem în busywork. Fiecare dintre programele noastre online sunt convenabile și la prețuri accesibile. Ele amestec de cercetare cu aplicații din viața reală. Printr-o colaborare si proiecte semnificative, vă oferim cunoștințe și abilități noi rafinate pe care le puteți aplica imediat. Suport holistică

Ca parte valoroasă a comunității noastre on-line, facultatea dedicată va fi de susținere din partea ta. Am demonstrat un angajament profund pentru succesul dvs. prin furnizarea de mentorat și de orientare, astfel încât să puteți atinge obiectivele. în timp util Prepararea

Aceste zile, adulți ca și tine se întorc la școală pentru a câștiga atât de mult după ce a căutat și a acreditărilor atinge obiectivele. Programele noastre online sunt concepute pentru a fi convenabil, flexibil și la prețuri accesibile. Universitatea de Est poate oferi abilitățile de a avansa într-o carieră în creștere rapidă în industriile de asistență medicală, educație și de afaceri.

Recunoașterea națională

Recunoscute la nivel național Christian University, inclusiv distincții din cele mai bune colegii "Unul dintre cele mai bune colegii 50 pentru elevii mai mari.

US News & World Report Top - Tier clasament pentru universități-Nord Regiune.

Acreditare regională

Universitatea de Est este acreditat de către statele Comisiei Orientul Mijlociu privind învățământul superior, Market Street 3624, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) Statele Comisia Orientul Mijlociu privind învățământul superior este o agenție de acreditare instituțională recunoscut de către secretarul american al Educației și Consiliul pentru Învățământul Superior Acreditare.

Locații

  • Wayne

    Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Întrebări