Keystone logo
Emirates College for Management & Information Technology

Emirates College for Management & Information Technology

Emirates College for Management & Information Technology

Introducere

Colegiul Emirates pentru Management și Tehnologia Informației (ECMIT) este o instituție de cel mult 4 ani de învățământ superior, care a fost inițial stabilit și licențiat de către Ministerul EAU al Educației în 1998 ca Centrul Emirates pentru Management și Tehnologia Informației. In anul 2004, centrul a fost redenumit ca Emirates Colegiul de Management și Tehnologia Informației, precum și un set de cinci obiective orientate spre misiune a fost dezvoltat, care a fost de a modela viitorul curs al colegiului. În 2003, colegiul a propus Ministerului Învățământului Superior (MOHESR) din EAU propriu 2 ani ca programe de studii în domeniul științelor interdisciplinare cu specializări în afaceri și IT, care au fost date acreditarea inițială în 2004.

Primul 5 ani Planul Strategic ECMIT pentru 2006-2011 a fost elaborat în 2006. Numit ca "Planificarea pentru Excelenta de la ECMIT", planul de identificat șapte strategii de dezvoltare. Planul a servit ca o fundație pe care au fost construite în întreaga planificare, evaluare, precum și de evaluare ciclurile colegiului a lungul anilor. În 2010, colegiul a dezvoltat un program de fundație 2 semestre constând din cursuri de bază în limba engleză, matematică, IT, arabă și Abilități de studiu pentru a pregăti studenții academic slabi, care nu a putut satisface criteriile de admitere stabilite de MOHESR pentru studii superioare în EAU. Programul a fost aprobat de către MOHESR în același an.

În anul universitar 2011-12, ECMIT a dezvoltat în al doilea rând planul său strategic cu un set de strategii și obiective extinse, care au inclus lansarea unor programe postuniversitare și de licență, extinderea resurselor de învățare și recompunere a facultății cu deținătorii de grade terminale. În același an, misiunea și obiectivele instituționale au fost revizuite pentru a le alinia cu strategiile revizuite.

Pe parcursul anului universitar 2012-13, colegiul revizuit cu succes și modernizate toate programele sale de gradul asociat, și în mod semnificativ îmbunătățită bibliotecă și IT sale resurse. În cursul aceleiași perioade, instituția a suferit o serie de evaluări de către CAA, care a condus la acreditarea deplină a tuturor programelor sale asociate academice și acreditarea inițială a programului BBA 124 de credit.

Colegiul a parcurs un drum lung de la înființarea sa în 1998. Acesta a dezvoltat o structură administrativă stil occidental, în care colegiul este condus de un președinte cu o vastă experiență în America de Nord sistemul de învățământ superior și de către un decan al afacerilor academice, care deține o vastă experiență în sistemele de învățământ superior de peste mări. Ea și-a reconstruit facultatea cu 90% deținătorii de grade terminale. În jur de 84% din 17 membri de facultate lucreaza acum cu normă întreagă. În consecință, înscrierea înregistrat creșteri semnificative de la 137 (cel mai scăzut), în toamna anului 2012 pentru 263 primăvara anului 2014.

Academic afaceri colegiului este organizat în cinci divizii academice: Fundația și remedială, Educație generală și Studii de limba engleză, de afaceri, tehnologia informației și a diviziilor Educatie Continua. Aceste diviziuni sunt susținute de o rețea de unități auxiliare, cum ar fi, Avizare și Înregistrare, calculator si de servicii, Biblioteca, Admitere și Marketing și Afaceri Student bine organizat. Programele sunt livrate în limba engleză într-un mediu unificat de gen, care permite elevilor de sex masculin și de sex feminin de a studia împreună. Mai mult decât atât, colegiul a stabilit o unitate de planificare instituțională și eficacității funcționează bine, care coordonează și sprijină eforturile ECMIT de a asigura calitatea în toate aspectele legate de funcționarea acestuia. Unitatea de efectuează studii de opinie și satisfacție, colectează, generează și analizează informații pentru cercetare instituționale și conformitatea.

De-a lungul unei perioade de 15 ani, colegiul a absolvit peste 20 de clase în valoare totală de peste 2000 de studenți. Astăzi, acești studenți ocupă poziții strategice în sectorul privat, care face o contribuție semnificativă la economia națională guvern, de afaceri, publice și. De-a lungul anilor, ECMIT a urmat idealul de gândire practică independent de către elevii abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a avea succes în viață. Deși provin din medii diverse, elevii împărtășesc un angajament de a realiza aspirațiile lor individuale de carieră. Colegiul a hrănit acest angajament într-un mediu academic receptiv la nevoile în schimbare ale locului de muncă și prin acordarea de sprijin puternic planificarea carierei și atenție la nevoile fiecărui elev. Accentul constant la ECMIT a fost de a construi o rețea de comunitate prin intermediul conexiunilor sale cu potențiali angajatori și oferind un mediu propice în care elevii pot atinge scopurile.

Locații

  • Dubai

    ECMIT, Al Nahda Area II, , Dubai

Întrebări