Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Edinboro University

Edinboro University

Edinboro University

Introducere

Despre Edinboro University

Edinboro University este dedicată excelenței în mediul academic și în toate aspectele vieții din campus. O pasiune pentru succesul studenților, un catalog cuprinzător de oferte și un mediu academic favorabil, dar provocator, definesc experiența UE.

Edinboro University este unul dintre cele mai distinse centre de învățare și cercetare din Pennsylvania. Artiști apreciați, profesioniști din domeniul medical, animatori Disney și Pixar și lideri în afaceri, educație, justiție penală și multe alte domenii au construit bazele succesului lor în UE. Dimensiunile clasei sunt mici și sunt predate de o facultate recunoscută internațional, 90% dintre aceștia dețin studii terminale în domeniul lor, oferind studenților educația personalizată și de înaltă calitate de care au nevoie pentru a avea succes.

Universitatea se remarcă prin devotamentul său autentic pentru succesul studenților, promițând atenția, consiliere atentă și facilități de ultimă generație necesare pentru a se asigura că studenții își ating obiectivele și depășesc propriile așteptări.

Înființată în 1857 ca școală privată de pregătire pentru profesori, UE a devenit cea mai mare și mai cuprinzătoare instituție de învățământ superior din regiunea de nord-vest a Pennsylvania. Cu o comunitate vibrantă a campusului, mai mult de 100 de zone de studiu academic, complexul de locuințe pentru studenți din zonă, numeroase cluburi și organizații, servicii de renume la nivel național pentru studenți cu dizabilități fizice, atletism NCAA, arte spectacole, o scenă de viață grea înfloritoare și 65.000- rețea de studenți, Edinboro University se angajează să ofere cea mai înaltă calitate, cea mai accesibilă educație universitară, absolventă și co-curriculară posibilă.

Edinboro University nu face discriminări pe motive de sex, sex sau orientare sexuală în programele sau activitățile sale de educație. Titlul IX din amendamentele din educație din 1972 și anumite alte legi federale și de stat interzic discriminarea pe motive de sex, sex sau orientare sexuală în ocuparea forței de muncă, precum și toate programele și activitățile de învățământ operate de Universitate campus) și să protejeze toate persoanele indiferent de genul sau identitatea de sex împotriva discriminării sexuale, care include hărțuirea sexuală și violența sexuală.

Facultatea

 • 312 facultate de instruire cu normă întreagă și part-time
 • 15 - 1 raport studenți-facultăți

înrolare

 • 4.834 de înscrieri totale
 • 3.572 de studenți
 • 1.212 studenți din anul I
 • 1.262 studenți absolvenți

Campusul

Situat în Edinboro, Pennsylvania

43 clădiri pe 585 acri

Lac de cinci acri, câmpuri deschise și pădure

Săli de clasă și laboratoare de ultimă generație

Grade oferite

Asociat de arte, asociat de tehnologie inginerească, asociat de știință, licențiat în arte, licențiat în arte plastice, licențiat în științe, licențiat în științe în educație, licență în asistență medicală, licență în științe în educația artelor, master în arte, master de arte plastice, master de educație, master de știință, master de știință în asistență medicală, master de asistență socială, doctor în practică asistentă medicală.

Programe oferite

 • 112 programe de bacalaureat
 • 18 programe de absolvire
 • 12 programe de grad asociat
 • 15 certificate

Atletism

17 sporturi de vase, plus baschet cu scaune cu rotile și eSports: baschet pentru bărbați, fond, fotbal, înot, tenis, pistă, lupte și baschet cu scaune cu rotile; baschet feminin, fond, lacrosse, fotbal, softball, înot, tenis, pistă, pista interioară și volei.

Scoțienii de luptă concurează în Conferința de stat din Pennsylvania (PSAC) și în Asociația Națională a Colegiilor Atletice (NCAA), diviziunile I (lupta) și II.

Cartă

Edinboro University este o Edinboro University publică, regională, cuprinzătoare.

Misiune

Misiunea Edinboro University este de a dezvolta studenții personal, intelectual și profesional pentru a deveni cetățeni contribuitori la Commonwealth și nu numai.

Viziune

Oferind programe și servicii excelente pentru o societate în continuă schimbare, Edinboro University va fi prima alegere printre studenți, angajatori și comunitate.

valori

Edinboro University menține o cultură primitoare de acceptare și apartenență și se angajează să:

 • Promovarea aprecierii învățării ca proces de-a lungul vieții
 • Sprijinirea unei comunități care apreciază integritatea, responsabilitatea, respectul și incluziunea
 • Încurajarea inovației, creativității, explorării și reflecției

Îmbunătățirea calității în toate aspectele unei experiențe universitare coezive

Locații

 • Edinboro

  Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444, , Edinboro

Întrebări