Keystone logo
© EdUHK
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Introducere

Despre EdUHK

Universitatea de Educație din Hong Kong este o instituție terțiară finanțată de guvern, dedicată avansării învățării și predării, printr-o ofertă diversă de programe academice și de cercetare în domeniul educației și al științelor sociale complementare, științelor, artelor și disciplinelor umaniste.

Clasat al 5-lea în Asia și al 20-lea în lume în domeniul educației (QS World University Rankings de subiect 2024), EdUHK hrănește lideri sociali care sunt intelectual activi, grijă socială, și conștient la nivel mondial, pentru a deveni agenți de schimbare în comunitățile pe care le servesc. EdUHK își propune să fie o universitate de top în regiunea Asia-Pacific și dincolo de aceasta, cu accent pe cercetarea, dezvoltarea și inovarea educațională

Viziune

Vom spori în continuare rolul nostru ca universitate de top în regiunea Asia-Pacific și dincolo de aceasta, cu accent pe cercetarea educațională, dezvoltare și inovare. Vom continua să ne creștem profilul și impactul la nivel local, regional și internațional prin cercetarea și bursa noastră de înaltă calitate. Ne-am angajat să cultivăm educatori și profesioniști remarcabili și grijulii care să contribuie în mod constructiv la dezvoltarea socială și economică durabilă în Hong Kong și în afara acestuia.

Misiune

Angajat la abordarea Educație-plus, misiunea noastră principală este de a conduce inovația educațională și de a promova și sprijini dezvoltarea strategică a predării, educația profesorilor și disciplinele complementare educației prin pregătirea unor educatori și profesioniști remarcabili și responsabili din punct de vedere moral, sprijinind în același timp învățarea lor pe tot parcursul vieții.

Locații

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

Întrebări