Keystone logo
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Introducere

Edulink International College Nairobi a fost înființată în 2014, iar din septembrie 2016 oferă o gamă largă de opțiuni de afaceri, atât la nivel de fundație, cât și la nivel de licență, ceea ce va conduce la obținerea unui grad acordat de Universitatea din Northampton.

Universitatea Northampton din Marea Britanie a primit autoritatea de a colabora cu Colegiul Edulink International din Nairobi de către Comisia pentru Educație Universitară (CUE), Kenya.

64941_12250106_1709861482561186_4681673325008058197_n.jpg

Colaborarea dintre Universitatea din Northampton și Colegiul International Edulink reprezintă o abordare care sprijină studenții kenyeni în atingerea obiectivelor lor educaționale continue, obținând o diplomă de calitate în Regatul Unit în Nairobi, beneficiind în același timp de faptul că nu trebuie să călătorească în străinătate și să gestioneze cheltuielile învățământul de peste mări poartă.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fie un centru de studiu recunoscut la nivel național, care să ofere o educație universitară de nivel mondial printr-un mediu de învățare "mic de colegiu" care oferă oportunități "de mare universitate".

Misiunea noastră

64941_12250106_1709861482561186_4681673325008058197_n.jpg

Edulink International College Nairobi (EICN) este o instituție multiculturală a cărei misiune este de a aduce educație de clasă mondială în Kenya printr-un parteneriat dinamic cu o universitate de top din Marea Britanie.

  • Vom oferi excelență prin îmbunătățirea continuă a calității educației, a burselor și a serviciilor pentru studenții noștri prin învățarea cu care se confruntă angajarea și prin facilitățile moderne, complet echipate.

  • Toți absolvenții EICN vor avea succes în Africa de Est și Centrală și la nivel global în ceea ce privește asigurarea și crearea de locuri de muncă viitoare

Despre Grupul Edulink

Consultanți Edulink într-o afacere internațională cu sediul în Dubai. Deține și gestionează o serie de institute de învățământ superior pe 3 continente și gestionează, de asemenea, clinici de sănătate și stomatologie și un spital din Dubai. Este privat și gestionat profesional. Baza de asistenta medicala a afacerii a fost infiintata cu o singura clinica in 1987, din care a crescut pentru a include specialitati chirurgicale si dentare, cu o medie de 6000 vizite pacient pe luna. Interesele noastre educaționale datează din 2005, odată cu înființarea Universității Middlesex Dubai în parteneriat cu Middlesex University din Londra. Acest lucru a înflorit într-un campus înfloritor care a pus bazele expansiunii noastre educaționale în Asia și Africa. Acum avem peste 3000 de studenți care studiază o gamă largă de programe universitare și postuniversitare pe 3 continente. Programele noastre sunt livrate în parteneriat cu 3 universități din Marea Britanie și cu 2 alți furnizori de educație de calitate. Strategia noastră permite studenților să obțină o calificare identică cu cea acordată studenților din campusul de origine, dar să rămână în mediul lor regional în timp ce o face. Strategia noastră viitoare cuprinde extinderea și dezvoltarea atât a diviziei de asistență medicală din Dubai, cât și a diviziilor educaționale internaționale ale afacerii noastre.

65181_EICNORIENTATION0920172.jpg

Locații

  • Nairobi

    Ndemi Rd- Ngong Road Juncation,, , Nairobi

Întrebări