Keystone logo
Edutus College

Edutus College

Edutus College

Introducere

Universitatea Edutus (o instituție de învățământ superior creată prin fuziunea Colegiului Științelor Afacerilor Moderne și a Colegiului János Harsányi) este o universitate tânără, în dezvoltare dinamică, conștientă de mediu. Scopul principal al Universității Edutus este de a consolida caracterul unui „centru de cunoaștere” prin consolidarea relațiilor sale cu sfera educației publice și a afacerilor și construirea de noi modalități de cooperare, astfel încât serviciile sale să poată promova competitivitatea regiunii.

Predecesorul legal al Universității Edutus, Colegiul pentru Afaceri Moderne, a fost fondat în Tatabánya în 1992, specializându-se practic în educația afacerilor ca fiind primul colegiu privat din Ungaria. De-a lungul celor peste douăzeci de ani de existență, a suferit o serie de schimbări semnificative: colegiul, originar din Tatabánya, a fost extins cu o filială la Budapesta și ulterior peste graniță în Odorheiu Secuiesc. Din 2017, formarea a început la Centrul Comunitar de Învățământ Superior Sümeg, iar din 2018, educația a început la Centrul Civitas Sapiens al Colegiului din Tata. La sfârșitul anului 2017, Colegiul îndeplinea criteriile pentru calificarea „Universitatea de Științe Aplicate”, deci din 2018 va continua să funcționeze ca Universitatea Edutus.

În Tatabánya, pregătirea tehnică a început pe lângă cursurile de afaceri. Mașina cu laser, care este, de asemenea, recunoscută la nivel european, asigură cercetare educațională la nivel internațional și aplicarea practică comercială a tehnologiei. Odată cu aderarea la Colegiul János Harsányi în 2011, oferta noastră a fost completată cu o zonă de instruire în turism și ospitalitate bine recunoscută, lider pe piață, în mai multe privințe. Prin aceasta, am devenit membri asociați ai organizației mondiale de turism numărul unu, Organizația Mondială a Turismului (OMT), cu sediul în Madrid, ca singura instituție de învățământ superior din Ungaria. De atunci, OMT a selectat Promotion University ca rețea globală de cunoștințe pentru turism.

Locații

  • Tatabánya

    Stúdium tér,1, 2800, Tatabánya

    Întrebări