Keystone logo
Elmira College

Elmira College

Elmira College

Introducere

Elmira College este un Elmira College privat, coeducațional, Phi Beta Kappa, situat în Elmira, New York. Fondată în 1855, Elmira a fost primul colegiu pentru femei cu un curs de studiu egal în rigoare cu cele mai bune colegii masculine. „Seminarele feminine”, așa cum se numeau la acea vreme, erau în esență licee glorificate. În schimb, de la începuturile sale, Elmira College oferit programe academice riguroase.

Devenind coeducațional în 1969, Elmira are astăzi o înscriere universitară de aproximativ 800 cu normă întreagă, majoritatea studenți rezidențiali. Colegiul oferă, de asemenea, certificate avansate, programe de masterat și cursuri non-credit pentru dezvoltare profesională. În calitate de gardian al fermei Quarry, unde Mark Twain a varat de zeci de ani și a scris multe dintre cele mai iconice romane ale sale, Elmira College găzduiește Centrul pentru studii Mark Twain, unul dintre cele patru site-uri Twain recunoscute la nivel național, care servește drept centru de cercetare pentru vizitarea Twain. cărturari.

Bazat pe artele și științele liberale, Elmira College oferă un mediu de colaborare și susținere care permite studenților să devină cursanți activi, lideri eficienți, membri responsabili ai comunității și cetățeni angajați la nivel global. Mândru de istoria și tradiția sa, Colegiul este angajat în idealurile de angajament comunitar și de creștere intelectuală și personală.

Locații

  • Elmira

    Park Place,1, 14901, Elmira

    Întrebări