Keystone logo
Endicott College

Endicott College

Endicott College

Introducere

Înființat în 1939 și bazat pe ideea că învățământul superior ar trebui să combine teoria cu practica, Endicott College a crescut de la 20 în 1941 la 1.450 de studenți care absolveau în 2020 cu certificate de nivel absolvent, asociat, licență, master și doctorat.

Endicott College fost fondat în 1939 de Dr. Eleanor Tupper și soțul ei, Reverendul Dr. George O. Bierkoe, care au împărtășit viziunea creării unui colegiu pentru educarea femeilor pentru o mai mare independență și o poziție îmbunătățită la locul de muncă. Aceasta a fost o idee radicală în zilele de lângă depresie și chiar înainte ca America să intre în al doilea război mondial. Cu toate acestea, în ciuda naturii sale neconvenționale, visul a prins și a înflorit în timpul războiului și în anii de după.

Colegiul a primit prima carte de către Commonwealth-ul din Massachusetts în 1939 și a absolvit prima sa clasă, un grup de doar 20 de studenți, în 1941. În 1944, a fost aprobat oficial de Commonwealth pentru acordarea unui asociat în artă și asociat în Diplome de știință. În 1952, Endicott a fost acreditat de New England Association of Schools and Colleges. În 1988, Colegiul a obținut statutul de patru ani și a absolvit prima clasă de bacalaureat în 1990. Prima clasă coeducațională a intrat în toamna anului 1994, primele programe postuniversitare au fost introduse în 1996, iar în 2012 Endicott a devenit primul colegiu de pe North Shore să ofere programe de doctorat.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Beverly

    Hale Street,376, 01915, Beverly

    Întrebări