Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Introducere

STUDIU IN BRAZILIA SI PREZENTA DIPLOMA BRITANICA

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) este un centru inovator de predare care oferă cursuri de discipline creative cu un standard de clasă mondială. EBAC are parteneriate cu Universitatea din Hertfordshire (Marea Britanie) și Consorțiul Școlii din Moscova, care cuprinde Școala superioară de artă și design britanică, Școala de arhitectură din Moscova MARCH, Școala de Film de la Moscova și Școala Scream of Computer Graphics. Școlile formează o comunitate de elevi și profesori care colaborează și schimbă informații și cunoștințe, creând o atmosferă unică de predare.

Școala oferă studenților posibilitatea de a studia în Brazilia într-un curs asemănător cu Marea Britanie, fiind singura instituție din America Latină care oferă diploma britanică de bacalaureat, eliberată de Universitatea din Hertfordshire, valabilă în Regatul Unit, Uniunea Europeană și Statele Unite.

EBAC este o instituție creativă și antreprenorială, cu cursuri de licență, de inițiere și de specializare în domeniile artei și designului, grafică audiovizuală și grafică pe calculator, cu un accent orientat spre dezvoltarea completă a studenților. Situat în vecinătatea Vila Madalena, inima industriei creative din São Paulo, școala are cea mai bună infrastructură și cele mai noi echipamente de pe piață, astfel încât studenții săi să învețe din cele mai inovatoare.

CURSURI OFERITE

Școala oferă educație în disciplinele creative atât în ​​cursuri de licență cât și în specializări, cu profesori care sunt profesioniști remarcabili în domeniile lor. Elevii care aleg să absolve - bacalaureat britanic, studiază de la 3 la 4 ani, în funcție de calificarea și experiența lor. Un alt mod de a studia la EBAC, de asemenea cu o calitate internațională, este alegerea unuia dintre cursurile de specializare, fie pentru profesioniștii care lucrează pe piață, fie pentru cei care doresc să-și schimbe cariera. În plus, există cursuri intensive, cursuri de inițiere și cursuri speciale pentru adolescenți.

EDUCAȚIA CALITĂȚII INTERNAȚIONALE

Ebac oferă un nou model de predare a disciplinelor de creație cu diplomă internațională, utilizarea celor mai bune tehnologii disponibile și care garantează elevului inserția sa pe piața muncii.

STRATEGIE

Asigurați o calitate internațională în predarea disciplinelor creative, cu profesori de renume pe piață și cu resurse tehnice de ultima generație, împuternicind studenții pentru cele mai bune oportunități de carieră.

MISIUNE

Oferirea de educație a disciplinelor creative cu o calitate internațională și stimularea creșterii economiei creative în Brazilia.

COOPERAREA CU UNIVERSITATEA DIN HERTFORDSHIRE

De la crearea sa, Scoala Britanică de Arte Creative a colaborat cu Universitatea din Hertfordshire (Marea Britanie). A fost înființată în 1952 și este acum una dintre cele mai importante instituții terțiar din Marea Britanie. Campusurile sunt situate într-o zonă funky, care este la 40 de minute de Londra.

Servicii și resurse

Utilizând cele mai noi echipamente disponibile, elevii EBAC își pot exprima ideile și pot lucra la intersecția dintre artă și tehnologie de vârf. Laboratoarele sunt folosite în clase, cursuri de masterat și seminarii, precum și folosite pentru muncă individuală.

Locații

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Întrebări