Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Introducere

Colegiul de Inginerie și Școala de Management este de doar nouă ani pe piata, dar este deja arata rezultate excelente și iese în evidență printre școlile naționale din cauza acestor diferențe. Acesta este considerat de MEC unul dintre cele mai bune colegii private în Inginerie Producția de São Paulo, ținând cont de CPP, indicatorul compozit pentru nota în ENADE, facultate, resurse de predare-învățare, infrastructură și facilități.

Facultatea este bine și a selectat post-medici, medici, profesori și experți cu experiență WIDE, sa angajat într-o formă ingineri de producție completă, combinând cunoștințele tehnologice asupra proceselor productive și de viziune strategic al activității.

Mai mult decât atât, există o preocupare reală în a face sigur că pe elevi să dezvolte nu numai cunoștințele lor academice, dar, de asemenea dezvoltarea lor personală. Ei sunt încurajați să descopere și să exploreze întregul potențial, care rezultă în profesioniști gata să intre pe piața forței de muncă și pentru a face față provocărilor viitorului va aduce pentru societate.

De ce ESEG Școala de Inginerie și Management are o metodologie de predare inovatoare, aducând din cele mai bune din fiecare zonă a transforma elevul într-un profesionist complet.

Locații

  • São Paulo

    Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

    Întrebări