Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introducere

132755_02_LOGOS.jpg

Inovație în educația pentru afaceri

Învățați-vă pentru afaceri în timp real

ESEI oferă educație internațională de afaceri care răspunde cerințelor afacerilor globale. De la fondarea noastră în 1989, am fost condus de o pasiune pentru furnizarea de programe de afaceri care oferă abilități relevante și pregătire profesională pentru a spori perspectivele de carieră ale studenților noștri și a le pregăti pentru succes într-un mediu internațional de lucru.

Recunoaștere internațională pentru excelență

Acreditările britanice și spaniole

ESEI este o instituție internațională de învățământ superior recunoscută în Spania. Programele de licență ESEI sunt calificări oficiale acordate de universități de top din Marea Britanie. Programele de master ESEI sunt diplome private acordate direct de ESEI și de Universitatea Catolică de Murcia (UCAM) - una dintre cele mai prestigioase instituții universitare din Europa, cu o reputație excelentă în educația în afaceri.

ESEI Barcelona Campus - Cel mai bun oraș pentru studenții internaționali

Top 5 hub european de pornire

ESEI este situat în Barcelona, Spania, un centru internațional de afaceri și inovare. Evenimente precum Mobile World Congress, care atrage anual peste 100.000 de oameni, fac din oraș unul dintre cele mai bune spoturi de rețea din Europa. Potențialii noștri absolvenți au posibilitatea de a face rețea cu antreprenori și investitori și de a face legături pe tot parcursul vieții cu colegii de clasă, tutori și facultate.

Facultate internaționale și experți în afaceri

Învățarea de la profesioniști experimentați

Facultatea internațională ESEI cercetează, inspiră și produce cunoștințe relevante pentru nevoile studenților noștri. Ei propun o abordare colectivă a problemelor complexe, dezvoltând în același timp talentul individual din punct de vedere academic și profesional. Facultatea ESEI sunt din întreaga lume și oferă studenților ESEI o perspectivă de afaceri cu adevărat globală.

198137_HOME_en2.jpg

Coaching pentru excelență

Facultatea noastră activează profesional: sunt CEO-uri, proprietari de afaceri, antreprenori, manageri de marketing sau alți angajați ai companiilor la nivel înalt. ESEI este un pas important pentru studenții noștri în cariera pe care și-o doresc, iar facultatea noastră este cea care îi poate ajuta să ajungă acolo!

132760_01_portada.jpg

Metodologie practică de afaceri

Învățare bazată pe proiecte (PBL)

La ESEI, cea mai mare prioritate a noastră este să oferim studenților noștri cea mai bună experiență de învățare posibilă. Învățarea bazată pe proiecte conectează elevii cu lumea reală. Elevilor li se oferă autonomia, flexibilitatea și responsabilitatea de a lucra împreună la proiecte, care ar putea fi un studiu de caz, un raport scris, un videoclip, o activitate de joc de rol, un site web etc. Rolul profesorilor noștri este în esență cel de facilitator . Acestea creează rapoartele proiectelor și supraveghează progresul pe care îl fac echipele săptămână după săptămână, cu puncte de check-in regulate - la fel ca la locul de muncă.

Învățarea centrată pe student

Atenție personalizată în cadrul grupurilor de clasă mică

Studenții ESEI beneficiază de mentorat și consiliere personalizată de la profesioniștii noștri din domeniul managementului educațional internațional. Dimensiunile orelor de curs sunt mici pentru a încuraja și a crea o cultură de creștere și sporire a talentului comunității studențești ESEI.

Viață de student vibrantă

O comunitate diversă de 150 de studenți din peste 40 de țări

ESEI oferă o experiență cu adevărat globală cu studenți internaționali din medii diverse. Comunitatea studențească ESEI este alcătuită din tineri indivizi care sunt pasionați de afaceri. Cu un fundal de clădiri arhitecturale celebre, plaje minunate de nisip, climat uimitor mediteranean, viață de noapte captivantă, bucătărie fantastică și numeroase activități culturale și sportive, Barcelona garantează studenților o experiență de neuitat, într-un buget rezonabil.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Oportunități de carieră

ESEI leagă Talentul de afaceri

ESEI oferă o oportunitate unică de a câștiga experiență profesională în Barcelona. Studenții ESEI sunt capabili să realizeze stagii și să câștige experiență profesională internațională cu companii naționale și internaționale din Barcelona.

7 cursuri scurte pentru a vă îmbunătăți abilitățile la ESEI

ESEI oferă o serie de cursuri scurte (3 ore pe săptămână timp de 6 săptămâni) pentru oricine este interesat. Fie că învățați corzile, fie că sunteți deja un profesionist experimentat, aceste noi cursuri oferă oricui o modalitate de a dobândi noi abilități sau de a le îmbunătăți pe cele existente, fără a vă angaja într-un program complet.

Cursurile noastre scurte pot fi urmate în campus sau de la distanță. Și, în prezent, acestea sunt oferite!

Citiți mai departe pentru a afla ce cursuri scurte sunt oferite în acest semestru și înscrieți-vă astăzi .

 1. Managementul proiectelor și managementul slab
  Acest curs scurt are o abordare sistematică a studiului managementului de proiect. Scopul său este de a dota studenții cu instrumentele necesare pentru a efectua un management eficient așa cum este stabilit de Institutul de Management al Proiectului (PMI).
 2. Strategii și tehnologii de marketing digital
  Un subiect fierbinte pentru lumea muncii din secolul 21, marketingul digital și tehnologiile sale devin foarte căutate.
  Acest curs scurt va explora modul în care mărcile pot influența implicarea prin utilizarea platformelor digitale. Acesta îi va ajuta pe elevi să navigheze pe o mare varietate de tehnologii de marketing digital și să explice modul în care fiecare poate fi utilizat strategic pentru a atinge obiectivele pe termen lung ale unei companii.
 3. Planul de afaceri: crearea și dezvoltarea
  Atenție, aspiranți fondatori de startup! Acest curs scurt este util pentru oricine este interesat să își înceapă propria afacere și să învețe cum să creeze un plan de afaceri.
 4. Marketing-ul motoarelor de căutare
  Search Engine Marketing (SEM) se concentrează pe promovarea site-urilor web prin creșterea vizibilității acestora pe paginile cu rezultatele motoarelor de căutare. Cu un număr tot mai mare de oameni care cumpără online produse și servicii, SEM nu a fost niciodată atât de important.
 5. Marketing mobil
  Marketingul mobil este o tehnică de marketing online cu mai multe canale. Este axat pe atingerea unui public prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor sau dispozitivelor conexe. Folosește site-uri web, e-mail, SMS, social media și aplicații mobile pentru a interacționa cu clienții.
 6. Marketing sportiv
  Marketingul sportiv se concentrează pe promovarea evenimentelor și echipelor sportive, precum și pe promovarea altor produse și servicii din industria sportivă.
 7. Etica sportivă și responsabilitatea socială
  Împărțit în două secțiuni, acest curs scurt se concentrează atât pe etica în sport, cât și pe responsabilitatea socială din industria sportivă.

Locații

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Întrebări