Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Licențiat în Administrarea Afacerilor
ESEI International Business School Barcelona

Licențiat în Administrarea Afacerilor

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 12.200 / per year

În campus

Introducere

Diploma obținută: Licență în Administrarea Afacerilor (Nivel 6 Titlu RNCP)

Imaginați-vă că vă îmbarcați într-o călătorie academică interesantă, concepută pentru a vă alimenta pasiunea pentru Administrarea Afacerilor, Management și Leadership. Licența noastră în Administrarea Afacerilor este elaborată pentru a vă echipa cu abilități esențiale pentru a prospera în peisajul de afaceri în continuă evoluție de astăzi.

În primii doi ani de BBA, veți muri adânc în modulele de afaceri fundamentale conduse de experiență, inclusiv de experți din industrie și antreprenori. Fie că sunteți interesat să conduceți echipe, să conduceți vânzări construind întreprinderi antreprenoriale sau să îmbrățișați tehnologia și inovația, programul nostru de studii dinamic încurajează învățarea practică prin proiecte captivante.

Pe măsură ce treceți în al treilea an al studiilor de licență în Administrarea Afacerilor, veți avea posibilitatea de a vă specializa în domenii cheie de afaceri, cum ar fi strategia și comerțul internațional, managementul marketingului sau chiar managementul sportiv. Cu un stagiu de practică obligatoriu de trei luni și experiențe imersive în industrie, veți obține informații valoroase din lumea reală care vă vor completa învățarea în clasă.

Alăturați-vă nouă în Barcelona și porniți în călătoria dvs. spre o carieră prosperă și plină de satisfacții în domeniul dinamic al administrării afacerilor cu diploma noastră de licență în administrarea afacerilor.

De ce să studiezi la ESEI & College de Paris?

La ESEI, oferim cea mai bună licență în Administrarea Afacerilor pentru a vă dezvolta abilitățile de comunicare și pentru a vă plasa în fruntea succesului în domeniu. Fie că sunteți interesat de Strategia de afaceri, Comerț internațional, Marketing și management sau Managementul sportului, programul nostru de licență în Administrarea afacerilor vă va dota cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a excela.

Veți învăța de la profesori care înțeleg de ce este nevoie pentru a reuși în lumea modernă a administrației afacerilor. În plus, veți avea ocazia de a vă conecta cu colegi din medii diverse, oferindu-vă perspective unice asupra vieții și comunicării.

La ESEI, vă veți îmbunătăți potențialul de carieră și brandul personal prin demonstrarea:

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări