Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Introducere

La Scoala de Tehnologie și Management Viseu (ESTGV) îndeplinește forma, tehnicienii de nivel superior calificate în sectoarele carecidos în zona sa de influență și de a promova activitățile de cercetare și dezvoltare, care vizează legătura dintre învățământul superior și mediul de afaceri, ca o contribuție la rezolvarea problemelor regionale.

Misiune și Valori Școala de Tehnologie și Management Viseu (ESTGV) este o unitate organică de predare și de cercetare integrată în Institutul Politehnic din Viseu (VPI). A fost creat prin Decretul-lege nr 46/85 din 22 noiembrie și curs de management primul de a opera în anul universitar 1987/1988.

ESTGV în timp ce instituție de învățământ superior, este un centru de creație, difuzare și transmitere a culturii, științei și tehnologiei, coordonarea activităților lor, în domeniul educației, formării profesionale, de cercetare și de servicii pentru comunitate. ESTGV reglementat de standarde de calitate care să asigure formarea profesională adecvată a nevoilor comunității în care își desfășoară activitatea.

ESTGV urmărirea obiectivelor sale în domeniul generale ale științei, în special în domeniul ingineriei, tehnologiei și de management pentru a:

formarea de profesioniști cu un nivel ridicat de pregătire în aspectul uman, cultural, științific și tehnic; Care desfășoară activități de cercetare fundamentală și aplicativă; Furnizarea de servicii comunitare într-o perspectivă de apreciere reciprocă, în domeniile lor politice specifice; Schimburi culturale, științifice și tehnice cu institutii similare sau pentru a oferi obiective similare; Contribuția, în domeniul său de activitate pentru dezvoltarea regiunii în care funcționează și țara, cooperarea internațională și înțelegerii între popoare.

Atribuțiile ESTGV:

Realizarea de cursuri de studiu care duc la gradul de licență și master, precum și alte cursuri post-secundar, în condițiile legii; Finalizarea cursuri postuniversitare, de specializare, actualizarea și recalificare de prestigiu cu certificare sau diplome corespunzătoare; Organizarea și cooperarea în domeniul de extensie, culturale, științifice sau tehnice;

Desfășurarea activităților de cercetare și dezvoltare și orientarea. În vederea îndeplinirea atribuțiilor sale, ESTGV poate stabili acorduri, înțelegeri și acorduri de cooperare cu organizațiile publice sau private, naționale, străine și internaționale.

Locații

  • Viseu

    Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu Campus Politécnico

Întrebări